Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten boşanma kararı aldı

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten boşanma kararı aldı

Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten boşanma k... 2014 yılında evlenen oyuncu çift Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten'den kötü haber geldi. Kaygılaroğlu ve İşiten boşanma kararı aldıklarını duyu

2014 yılında evlenen oyuncu çift Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten'den kötü haber geldi. Kaygılaroğlu ve İşiten boşanma kararı aldıklarını duyurdu. İkili, görüş ayrılıkları nedeniyle ayrıldıklarını belirtti

Uraz Kaygılaroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturmuştu.

2016 yılında kızları Ada dünyaya gelen ünlü çift boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Yaptıkları ortak açıklama ile anlaşmalı olarak boşanacaklarını söyleyen çift, boşanma nedeni olarak da görüş ayrılıkları olduğunu belirtti.

İşte ünlü çiftin menajeri tarafından yapılan o açıklama:

Saygıdeğer basın mensupları,

Oyuncularımız Uraz ve Melis Kaygılaroğlu 2014 yılından bu yana evli bulunmaktadır. Evlilik birliği içerisinde geçen ve bugüne kadar gelinen süreç içerisinde her zaman birbirlerine sevgi ve saygı ile bağlı kaldılar. Evliliklerini kızları Ada ile taçlandırdılar.

Tabii ki, her evlilikte olduğu gibi eşler arasında bazı konularda görüş ayrılıkları, anlaşmazlıklar olabilir. Yaşanan bu görüş ayrılıkları bir zaman sonra evliliğin sorunsuz ilerlemesi önünde bir engel teşkil eder hal alabilir. Bugün gelinen noktada oyuncularımız ortak sürdürmekte olduğu hayatın temel prensiplerinde anlaşmazlıklar yaşamaktadır.

Bu nedenle birbirlerini severek başlattıkları evliliklerini sonlandırma kararı almış bulunmaktalar. Bu hususta yasal başvurular avukatları aracılığı ile gerçekleştirilmiştir. Kararları ne olursa olsun birbirlerine olan saygıdan en ufak bir eksilme olmaksızın, müşterek çocuklarının en iyi şekilde yetişmesi için bir anne ve baba olarak üzerlerine düşenleri fazlasıyla yerine getireceklerinden kimsenin şüphesi olmasın.

Her ikisinin de en büyük önceliği kızları Ada’nın huzurlu bir ortamda büyümesidir. Siz saygıdeğer basın mensuplarından ricamız, bu zor süreçte almış oldukları zor karara, ortada 3 yaşındaki kızları Ada’nın bulunduğu gerçeğini göz önüne alarak, saygı duyulması, tarafımızca verilmeyen veya teyit edilmeyen hiçbir beyanata itibar edilmemesidir.

Yaşadıkları bu zor sürece, hassasiyetle anlayış göstereceğinize olan inancımız tamdır.

Melis İşiten 4 gün önce eşi Uraz Kaygılaroğlu'nun bu fotoğrafını, "Tam buydun seni ilk gördüğümde. Güm güm. Kahkahası sokakları inleten adam. Kalbi kocaman çocuk. Hayat arkadaşım, yol ortağım. Allah seni kızımın başından eksik etmesin. İyi ki varsın!" notuyla paylaşmıştı. Kaygılaroğlu da eşine, "Canım benim! Seni de eksik etmesin" notuyla yanıt vermişti.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu konuk olduğu Beyaz Show’da eşiyle Kahramanmaraş’taki ani evliliklerini şöyle anlatmıştı:

‘Melis’ sete gelmişti o gün benim yanımda bekliyordu. Hazırlıktayız makyaj yapılıyor. Yanda da Nikâh memuru var. Aksanında, Kahramanmaraş şivesi yoktu. Merak edip sordum. "Abi seni İstanbul’dan mı getirdiler? Türkçen düzgün, kendine özgü duruşun vs." dedim. "Ben Maraş’ın gerçek nikâh memuruyum. Rica ettiler geldim" dedi.

"HİÇ KİMSEYE HABER VERMEDEN EVLENDİK"

Aaa bizde evlenecektik Melis’le dedik. "E öyleyse yarın gelin evlendireyim" dedi. Melis’e döndüm, "Yarın evlenmek ister misin?" dedim. Melis de, "Olur bana uyar" dedi. Memura sordum; "Abi bunun prosedürü falan yok mu nasıl yapacağız?" dedim. "Siz evlenmek istiyorsanız gelin yarın evlendireyim" dedi. Ertesi gün gittik, hiç tanımadığımız insanlar nikah şahidimiz oldu. Hiç kimseye haber vermeden evlendik.

BABASININ BOĞAZINDA ÇORBA KALDI, BOĞULUYORDU

Evliliği duyurmaları ile birlikte aldıkları tepkileri anlatan Uraz Kaygılaroğlu, "Ailelerimiz tepki gösterdi. Arkadaşlarımızdan bize kızanlar oldu. Melis’in babasının çorba boğazında durdu boğuluyordu" dedi.

"HESAP KİTAP YAPMADAN EVLENMİŞTİK"

Uraz Kaygılaroğlu boşanma haberleri çıktıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden eşi Melis İşiten'le yer aldıkları bir kareyi; "Ne denir bilemiyorum. Ben 27 Melis 25 yaşındaydık.

Çok sevdik, aşık olduk. Hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş'ta yıldırımdan da hızlı bir biçimde kot - t-shirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile ödüllendi.

Bugün o evliliğin sonuna geldik. Evlerimizi ayırsak dahi sevgimizi ve saygımızı bir tutmak, kızımızı mutlu ayrı iki evde büyütmek, ömürlük dost ve yol arkadaşı olmak adına bir karar aldık.

Arkama baktığımda bu 5 yıllık maceranın her anına minnettar olduğumu söylemek isterim. Çocuğumuzu büyütürken kocaman ailemizde herkesin birbirini çok sevdiği, saygı duyduğu bir final olsun istedik.

Hayat uzun bir yolculuk ve biz bu yolculukta kötü hatıralara sahip çocuklar olarak kızımıza kötü hatıralar bırakmak istemedik. Bu süreci içimizde yaşamak, daha önceden de olduğu gibi gündemin dışında olmak isteriz.

Başta kızımız Ada ve ailemizin geri kalan üyeleri düşünüldüğünde buna saygı gösterilmesini rica ediyoruz. Yanımızda olmuş olan herkese teşekkür ederim. lütfen burada hayatımızda olmaya devam edin. Melis'im, yol arkadaşım, kalbi güzelim, çocuğumun annesi; ben burada yan mahallede olacağım." notuyla paylaştı.

"Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten boşanma kararı aldı" haberi, 04 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Medya kategorisi altında bulunan Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten boşanma kararı aldı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten boşanma kararı aldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Otomotiv Haberleri