Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’den duygusal 'Fenerbahçe' mesajı

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’den duygusal 'Fenerbahçe' mesajı

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’d... Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, tecrübeli kalecinin kariyerini noktalayıp teknik ekipte yer alma kararı sonrasında sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj yayınladı.Fenerbahçe’nin Volkan Demirel...

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, tecrübeli kalecinin kariyerini noktalayıp teknik ekipte yer alma kararı sonrasında sosyal medya hesabından duygu dolu bir mesaj yayınladı.

Fenerbahçe’nin Volkan Demirel ile sözleşme yenilememe kararı almasının ardından tecrübeli file bekçisinin eşi Zeynep Sever Demirel, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Sarı lacivertli kulüp 37 yaşındaki Volkan Demirel’in kariyerine teknik ekipte devam edeceğini duyururken oyuncu için jübile maçı tertip edileceğini belirtti.

17 yıllık Fenerbahçe kariyeri noktalanan Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel de konuyla ilgili Instagram’dan bir paylaşımda bulunurken duygu dolu sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

İşte Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’in o yazısı:

“Yıl 2009… Birlikteliğimizin birinci yılı dolmuş. O zamanlar ben Belçika'da yaşıyorum. Hayallerim var; en yakın arkadaşımla Londra'da yaşıycaz beraber ev tutucaz okula orada devam edicem falan. Volkan önümüzdeki yıl evlenelim diyor, benim planlarım arasında Türkiye' de yaşamak yok. Futbolun F sinden de anlamıyorum…. Volkanın o yıl Fenerbahçe'yle sözleşmesi bitmiş, en formda olduğu yıllar. Peşinde ünlü avrupa kulüpleri var. İçinde İngiliz takımları da. Hadi gel gidelim diyorum çünkü o zaman bile hakaretler var. Alışkın değilim ben, kaldıramam diyorum. Onun gönlü yine Fenerbahçeden yana, seni bırakmam fakat Fenerbahçe'den de kopamam diyor. İkna ediyor ve ben de dahil oluyorum bu üç kişilik aşka ☺️ Yalan yok, benim şahsi Fenerbahçe sevgim çok sonra başladı yani. Futbola hep mesafeli kaldım. Bilirsiniz çok paylaşım yapmam, insanları kızdıracak söylemlerden uzak dururum. Çünkü ben futbolu değil, Fenerbahçe'yi seviyorum! O yüzden rakip takım taraftarlarının dediği hiç bir şeyi önemsememeye başladım zamanla. Zaten bir insanın üç aylık bebeğine küfür edilmesinden daha ağır ne olabilir ki? Alıştım, kulaklarımı tıkadım… Sonra 3 temmuz süreci başladı. Tüm camia yıprandı. Biz de. Ama Volkan'ın yaşadığı yıkım aile hayatımıza da yansıdı. Ben de yine anlayışla karşılamak zorunda kaldım. İyi ki de yaptım! Baktım ki, o süreçten sonra daha büyük bir aşk oluşmuş içimde. Hem eşime, hem Fenerbahçe'ye… Bu yazıyı sizler için yazıyorum. Yüzlerini bile görmediğim ama desteklerini sürekli hissettiğim, güzel yorumlarını okuduğum, hiç tanımdan seven, koruyan insanlar için. Benim mutluluğumu da üzüntümü de yakın çevremden, kendi arkadaşlarımdan daha çok paylaştınız. Eşimden dolayı beni ve ailemi sevdiniz. Ben de eşim sayesinde sizi sevdim, çok seviyorum, hep çok seveceğim! Herşey için, tüm güzel sözleriniz, desteğiniz ve varlığınız için teşekkür ederiz. İyi ki başka bir takım değil, iyi ki Fenerbahçe!”

 

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

Bu gönderiyi Instagram'da gör<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

Yıl 2009... Birlikteliğimizin birinci yılı dolmuş. O zamanlar ben Belçika’da yaşıyorum. Hayallerim var; en yakın arkadaşımla Londra’da yaşıycaz beraber ev tutucaz okula orada devam edicem falan. Volkan önümüzdeki yıl evlenelim diyor, benim planlarım arasında Türkiye’ de yaşamak yok. Futbolun F sinden de anlamıyorum.... Volkanın o yıl Fenerbahçe’yle sözleşmesi bitmiş, en formda olduğu yıllar. Peşinde ünlü avrupa kulüpleri var. İçinde İngiliz takımları da. Hadi gel gidelim diyorum çünkü o zaman bile hakaretler var. Alışkın değilim ben, kaldıramam diyorum. Onun gönlü yine Fenerbahçeden yana, seni bırakmam fakat Fenerbahçe’den de kopamam diyor. İkna ediyor ve ben de dahil oluyorum bu üç kişilik aşka ☺️ Yalan yok, benim şahsi Fenerbahçe sevgim çok sonra başladı yani. Futbola hep mesafeli kaldım. Bilirsiniz çok paylaşım yapmam, insanları kızdıracak söylemlerden uzak dururum. Çünkü ben futbolu değil, Fenerbahçe’yi seviyorum! O yüzden rakip takım taraftarlarının dediği hiç bir şeyi önemsememeye başladım zamanla. Zaten bir insanın üç aylık bebeğine küfür edilmesinden daha ağır ne olabilir ki? Alıştım, kulaklarımı tıkadım... Sonra 3 temmuz süreci başladı. Tüm camia yıprandı. Biz de. Ama Volkan’ın yaşadığı yıkım aile hayatımıza da yansıdı. Ben de yine anlayışla karşılamak zorunda kaldım. İyi ki de yaptım! Baktım ki, o süreçten sonra daha büyük bir aşk oluşmuş içimde. Hem eşime, hem Fenerbahçe’ye... Bu yazıyı sizler için yazıyorum. Yüzlerini bile görmediğim ama desteklerini sürekli hissettiğim, güzel yorumlarını okuduğum, hiç tanımdan seven, koruyan insanlar için. Benim mutluluğumu da üzüntümü de yakın çevremden, kendi arkadaşlarımdan daha çok paylaştınız. Eşimden dolayı beni ve ailemi sevdiniz. Ben de eşim sayesinde sizi sevdim, çok seviyorum, hep çok seveceğim! Her şey için, tüm güzel sözleriniz, desteğiniz ve varlığınız için teşekkür ederiz. İyi ki başka bir takım değil, iyi ki Fenerbahçe! @1volkandemirel

Zeynep Sever (@zeynepseverdemirel)'in paylaştığı bir gönderi ()

<>

"Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’den duygusal 'Fenerbahçe' mesajı" haberi, 03 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’den duygusal 'Fenerbahçe' mesajı haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel’den duygusal 'Fenerbahçe' mesajı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:37 Pastacıların sırrı ifşa oldu! Kek kabartmak bu kadar kolay!
  2. 04:35 Microsoft Store yeni güncellemeyi kullanıcılarına sundu
  3. 04:31 Elon Musk duyurdu: X artık ücretli olacak!
  4. 04:29 Telegram kurucusundan açıklama: Bir yıl içinde bir milyar kullanıcıya ulaşacak!
  5. 04:27 WhatsApp'a eskiden kullandığımız MSN özelliği geliyor!
  6. 04:23 Akıllı telefonların ömrü kaç yıl?
  7. 04:20 Yenilenen EQA ve EQB Türkiye’de!
  8. 04:13 Mükemmeliyetçilik: Başarının düşmanı mıdır yoksa dostu mu?
  9. 04:10 Hıdırellez’de neden yere nar atılır?
  10. 04:07 21 Nisan 21° Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda devrim yaşayacak burçlar!
  11. 04:01 Bu sarma sırrını neredeyse kimse bilmiyor: En lezzetli sarmaların sırrı bir yemek kaşığında gizli!
  12. 04:01 Epic Games, iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor! Fırsatı kaçırmayın: Son gün 25 Nisan!
  13. 03:59 İsrail'in Refah'a yönelik saldırılarında en az 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi
  14. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  15. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  16. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  17. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  18. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  19. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  20. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
Spor Haberleri