Kuşum Aydın: Dolgu televizyon kariyerimi bitirdi

Kuşum Aydın: Dolgu televizyon kariyerimi bitirdi

Kuşum Aydın: Dolgu televizyon kariyerimi bit... Bir zamanlar televizyon programlarıyla gündeme ve Kuşum Aydın lakabıyla tanınan Muharrem Aydın Uğurlular, teve2 kanalında yüzüne yaptırdığı dolgulardan pişmanlığını dile getirdi.

6 yıl önce yüzüne yaptırdığı dolgular nedeniyle tanınmaz hale gelen Kuşum Aydın, yaşadığı pişmanlığı canlı yayında anlattı. teve2'de 2. Sayfa programına konuk olan Kuşum Aydın, yüzündeki deformasyonun kariyerine mal olduğunu ve beş kişiyi mahkemeye verdiğini söyledi. Kuşum Aydın'ın açıklamaları şöyle:

'TELEVİZYON KARİYERİM BİTTİ'

"Yüzümü yakından çekip internette farklı görüntülerle veriyorlar. Benim bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Sanıyorlar ki, estetik doktorlarının kapısında yatıyorum. Yaptırdığım dolgudan dolayı oluşan deformeden dolayı iki tane programım iptal oldu. Paylaştığım fotoğraflarda photoshop kullanıyorum. Bir televizyon programında benim için 'Aydın olmasın' demişler, o estetikleriyle konuşuluyor' demişler. 'İyi tamam olmasın diyorlarsa, olmam' dedim ben de. Ben kendimle barıştım. Bu benim kendimce çektiğim bir ceza. Beş kişi el ele gidip bunu yaptırdık. Onlar benden daha star oldu. Yüzümdeki deformasyon işlerime engel oldu. İnsanlar benim için yapmasaymış diyormuş. Ben aldım zaten cezamı"

'DOLGU YAPTIRMAYIN'

"Benim altı sene sonra çıktı bu alerjim. Almanya'ya bir konser için gittim. Duştan çıktım ve 'Ne kadar sıcak burası' dedim. Bir çıktım yüzüm mosmor. Botoksu bilmiyorum ama dolgu yaptırmayın derim. Dolgular durup beklermiş. Volkan gibi içeride patlarmış.  Şimdi biri yorum yazmış, 'Onu bunu yaptırdı bari kaşını yaptırmasaydı' diye. Benim kaşıma cımbızın c'si değmedi. Allah böyle yaratmış"

'BEŞ KİŞİYİ MAHKEMEYE VERDİM'

"İnsanlar o kadar acımasız ki. Geçen gün birinin kıyafetine yorum yapayım dedim. Ay neler geldi başıma. Olay benim yıllar önce giydiğim transparan gömleğe kadar geldi. Bir oradan tokatlıyorlar, bir buradan. En az beş kişiyi mahkemeye verdim. Asla affetmiyorum. Avukatları arıyor, 'Vazgeçin, yaşı küçük' diyorlar .Ne demek yaşı küçük ya? Onları da affetmem, bundan sonra yapanları da affetmem. Benim ölmüş babacığıma, anacığıma, özel hayatıma, namusuma laf söyleyecek ben onu affedeceğim. Neden affedeyim?"

"GÖZLÜĞÜM 20 LİRA"

"Gözlüğüm 20 lira, ben o işleri bıraktım. Beğendiğim bir şey varsa alırım o ayrı bir mevzu ama abartmam, hiçbir zaman da abartmadım.
Biz birbirimize bunu aldık, bunu yaptık fiyatı bu kadar tarzı şeyleri paylaşmazdık. Bir çizmeye 60 bin verdi, 100 bin verdi... Bunları bilmiyorduk. Bunlar yeni trendler.
Ben onlara bir şey söyleyeyim. Bugün o paralar elinizde, hepiniz daha çok gençsiniz, bunun 30, 40 daha ileri yaşları var kıymetini bilin. Tutun paranızı, mülk alın yatırım yapım harcamayın boşa paranızı. Benim nasihatim budur gençlere...

"Kuşum Aydın: Dolgu televizyon kariyerimi bitirdi" haberi, 18 Ekim 2018 tarihinde yazılmıştır. 18 Ekim 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Kuşum Aydın: Dolgu televizyon kariyerimi bitirdi haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Kuşum Aydın: Dolgu televizyon kariyerimi bitirdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  2. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  3. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  4. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  5. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  6. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  7. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  8. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  9. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  10. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  11. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  12. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  13. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  14. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  15. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  16. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  17. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  18. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  19. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  20. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
Yaşam Haberleri