Yıldırım 'alıntı' stretejileriyle çalışmalarına devam ediyor

Yıldırım 'alıntı' stretejileriyle çalışmalarına devam ediyor

Yıldırım 'alıntı' stretejileriyle çalışmalar... AKP'nin İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'ndan alıntı stratejileri ile seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bakırköy'de gazetecilerin

AKP'nin İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'ndan alıntı stratejileri ile seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bakırköy'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, 'Miting olacak mı?' sorusuna, "Şu an büyük miting programımız yok. Gittiğimiz yerlerde toplanan vatandaşlarla selamlaşırız, onların hal ve hatırını sorarız, dinleriz, önerilerini alırız. Bu şekilde kampanyamızı tamamlamış oluruz." diye yanıtı verdi. Yıldırım, CHP'nin seçim çadırını da ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy'e gelen Yıldırım, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak, meydanda bulunan AKP seçim çadırını ziyaret etti. Burada konuşan Yıldırım, "Değerli kardeşlerim size bir şey söylüyorum. 23 Haziran'ın müjdesini burada görüyorum. Bakırköy hazır mı? Bizde hazırız. O zaman 23 Haziran'da sandığa gidiyoruz ve yarım kalan hesabımızı görüyoruz." dedi. Yıldırım daha sonra meydanda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim çadırını ziyaret etti.

"23 HAZİRAN'DA AYNI COŞKUYU SANDIKTA GÖRECEĞİZ"

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, "İnsanların coşkusu güzel. Bakırköy Meydan'da bir araya geldi. İnsanlarla görüştük, konuştuk. Ebuzziya Caddesi'nde esnaf ziyareti yapacağız. Oldukça yoğun ilgi var. Bu ilgi de bizi oldukça memnun ediyor. 23 Haziran'da aynı ilgiyi, aynı coşkuyu sandıkta göreceğiz ve bu işi bitireceğiz." dedi. Yıldırım, 'Cumhurbaşkanı'nın miting yapmaktan vazgeçtiği konuşuluyor?" sorusuna, "Miting yapacağım' dedi de mi vazgeçti? Hiç bir zaman miting kararı alınmadı." yanıtını verdi.

"ŞUAN BÜYÜK MİTİNG PROGRAMIMIZ YOK"

Gazetecilerin 31 Mart seçimlerinde miting yapıldığını hatırlatması üzerine Yıldırım, "31 Mart artık geride kaldı. Artık yeni bir kampanya dönemindeyiz. Gereken tanıtım faaliyetlerini, kampanyada neye ihtiyaç varsa yaparız." dedi. Yıldırım, 'Miting olacak mı?" sorusuna ise, "Şu an büyük miting programımız yok. Gittiğimiz yerlerde toplanan vatandaşlarla selamlaşırız, onların hal ve hatırını sorarız, dinleriz, önerilerini alırız. Bu şekilde kampanyamızı tamamlamış oluruz." yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım ile AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Yenikapı'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı bir miting yapmıştı. Buna karşılık CHP'nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu ise halkla birebir temas yöntemini kullanarak, büyük mitingi 31 Mart sonrası yapacağını ifade etmişti.

"Yıldırım 'alıntı' stretejileriyle çalışmalarına devam ediyor" haberi, 11 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Yıldırım 'alıntı' stretejileriyle çalışmalarına devam ediyor haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yıldırım 'alıntı' stretejileriyle çalışmalarına devam ediyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:21 Bodrum'da Yaz Tatili İçin Villa Kiralarında Artış: Günlük Fiyatlar 1 Milyon Liraya Kadar Çıkıyor
  2. 14:03 İYİ Parti'den aday olup kaybetmişti! Vazgeçmiyor!
  3. 13:59 Enerji Sektörünün Önde Gelen İsimlerinden Group Şirket, 4 Şirketine Konkordato Talebinde Bulundu!
  4. 13:52 Haluk Levent, Kanserle Mücadele Eden Ablasını Sahneye Davet Etti ve Saçlarını Kazıttı!
  5. 13:45 Premier Lig'de Şok! İki Futbolcu Cinsel İstismar Suçundan Gözaltına Alındı!
  6. 13:44 Bilim Kurgu Hayalden Gerçeğe Dönüşüyor: Thermonator Robot Köpek Satışta!
  7. 13:44 Mevduat Süresi Dolmak Üzere! Avantajlı Faiz Oranlarından Faydalanmak İçin Son Şansınız!
  8. 13:44 Ebeveynler Dikkatli Olun! Bu Detaylar Çocuğunuzda Gizli Bir Sorun Olduğunun İşareti Olabilir!
  9. 13:44 Şok Haber: Ünlü Airfryer Markası da İflas Etti!
  10. 13:36 Mansur Yavaş, Almanya Cumhurbaşkanı İle Görüşme Sağladı!
  11. 12:44 Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama Geldi!
  12. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  13. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  14. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  15. 12:12 Elektrikli Çağ Başladı: Mercedes Efsanesi G Serisi Artık Elektrikli!
  16. 12:11 O Şehrin Kapıları Ücrete Tabi! Artık Giriş Ücreti 174 TL
  17. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  18. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  19. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  20. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
Politika Haberleri