Yıldız futbolculardan galibiyet sonrası cinsel ilişki partisi!

Yıldız futbolculardan galibiyet sonrası cinsel ilişki partisi!

Yıldız futbolculardan galibiyet sonrası cins... Manchester City forması giyen futbolcuların hafta sonu 6-1 kazandıkları Aston Villa maçının ardından Londra'da cinsel ilişki partisi (bunga bunga)...

Manchester City forması giyen futbolcuların hafta sonu 6-1 kazandıkları Aston Villa maçının ardından Londra'da cinsel ilişki partisi (bunga bunga) verdikleri iddia edildi.

İngiltere Premier Lig 22. hafta mücadelesinde Manchester City ile Aston Villa karşı karşıya geldi. Villa Park'da oynanan maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf 6-1 gibi farklı bir skorla Manchester City oldu. Arjantinli yetenek Sergio Agüero'nun hat-trick yaparak yıldızlaştığı karşılaşmanın ardından Pep Guardiola, öğrencilerine felekten bir gece çalmaları için izin verdi. Bunun üzerine Manchester City forması giyen futbolcuların da Londra'da bulunan Cheshire Hotel'de 22 mankenle çılgın bir parti verdiği öne sürüldü.

Ünlü İnstagram fenomenleri yer aldı

Aralarında Marta Tejada, Amira Paula, Chiara Giuffrida, Chiara Battola ve Isa Rivera gibi ünlü fenomenlerin de bulunduğu güzeller, tüm geceyi kişisel sosyal medya hesaplarından anbean paylaştılar. Modeller, gece boyunca alkol aldıkları anları ve bikiniyle havuza girdikleri özel anlarını takipçilerine aktardılar. Ancak bu paylaşımlarda hiçbir futbolcu ya da Manchester City ile ilişkilendirilebilecek birileri yer almadı.

The Sun'de yer alan habere göre; Pep Guardiola'nın bu çılgın partiden haberi vardı ve oyuncularına izin verdi. Ancak geceye mankenlerin katılacağından habersizdi. Kulübe yakın bir organizatörün düzenlediği kaydedilen partiye katılan modellerin İtalya'dan sırf bu gece için geldikleri iddia edildi.

The Sun, ismini vermediği kaynağının açıklamalarını da sayfasına taşıdı. İşte o sözler:

"Futbolcular için ertelenmiş bir yılbaşı partisi gibiydi. Oyuncuların bu tarz işlerini organize eden bir adam, aylardır bu partiyi ayarlamakla uğraşıyordu. "Bence eşleri, bu kadınların da partiye geldiğini duyunca çok şaşıracak. Partiye gelen kızlar belkide Milan'daki Manchester City taraftarlarıdır. Öyle ya da böyle hepsi çok güzeldi ve gerçekten eğleniyor gibiydiler. Aynı şey oyuncular için de geçerli." açıklaması yer aldı.

Bir başka ismi açıklanmayan kaynak ise, futbolcuların otelin içinde mankenlerle vakit geçirmediğini ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.Geceye katılan modellerden biri olan Amira Paula, The Sun muhabiriyle ayaküstü yaşadığı diyalogda partiye ilişkin konuşmayı kabul etmedi. Amira Paula ve yanındaki arkadaşı, otelden ayrılırken The Sun muhabiriyle karşılaştı. Muhabir, bir İtalyan gazetesinde yayınlanan parti haberini ikiliye gösterdi. Amira Paula ve arkadaşı, soruları cevapsız bırarak yanlarındaki erkek görevli eşliğinde otelden ayrıldılar.

The Sun muhabirinin gösterdiği söz konusu haberde, modellerin otele, Manchester City'li oyuncuları eğlendirmek için özel olarak getirildiğini iddia etmişti.81 odası bulunan otelin geceliğinin kişi başı 150 pound olduğu belirtildi.

"Yıldız futbolculardan galibiyet sonrası cinsel ilişki partisi!" haberi, 15 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Yıldız futbolculardan galibiyet sonrası cinsel ilişki partisi! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yıldız futbolculardan galibiyet sonrası cinsel ilişki partisi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
    2. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
    3. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
    4. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
    5. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
    6. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
    7. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
    8. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
    9. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
    10. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
    11. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
    12. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
    13. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
    14. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
    15. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
    16. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
    17. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
    18. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
    19. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
    20. 00:01 İbrahim Tatlıses ve Oğlu Ahmet Tatlıses Arasındaki Mahkeme Süreci Sürüyor: İddialar ve Açıklamalar
    Spor Haberleri