Yine aynı yöntem! 35 bin lira ile 270 gram külçe altınını aldılar

Yine aynı yöntem! 35 bin lira ile 270 gram külçe altınını aldılar

Yine aynı yöntem! 35 bin lira ile 270 gram k... Manisa'nın Salihli ilçesinde, telefonla arayıp, adının FETÖ/PDY operasyonunda geçtiği yalanıyla korkuttukları kadının 35 bin lirası ile 270 gram külçe altınını dolandıran 1'i Suriye uyruklu 2 kişi, polis ekiplerince yakalandı....

Manisa'nın Salihli ilçesinde, telefonla arayıp, adının FETÖ/PDY operasyonunda geçtiği yalanıyla korkuttukları kadının 35 bin lirası ile 270 gram külçe altınını dolandıran 1'i Suriye uyruklu 2 kişi, polis ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i, tutuklanırken, külçe altın evinden çıkan Suriyeli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Salihli ilçesinde, telefonla arayıp, adının FETÖ/PDY operasyonunda geçtiği yalanıyla korkuttukları kadının 35 bin lirası ile 270 gram külçe altınını dolandıran 1'i Suriye uyruklu 2 kişi, polis ekiplerince yakalandı.

Salihli'de yaşayan H.E.'yi dün telefonla arayıp, kendisini 'savcı' olarak tanıtan İ.T., "FETÖ operasyonunda adınız geçiyor; ancak biz tahkikat sonucu sizin ilginiz olmadığı sonucuna ulaştık. Mağdur olmamanız için sizi bu durumdan kurtarabilmek için biraz paraya ihtiyacımız var" yalanını söyledi. H.E.'nin üzerinde parasının olmadığını söylemesi üzerine İ.T., "Altınlarınız varsa o da olur" dedi. Bunun üzerine H.E., telefondaki kişiye inanıp, Sevgi Yolu'ndaki kuyumcu dükkanına daha önce emanet olarak verdiği toplam 270 gram külçe altınını alıp, Kent Meydanı'nda buluştuğu İ.T.'ye teslim etti. İ.T.'nin tekrar kendisini arayıp, 35 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu söylemesi üzerine H.E., tekrar kuyumcu dükkanına gitti. Durumdan şüphelenen kuyumcunun uyarısı üzerine dolandırıldığını anlayan H.E., polise başvurdu. Polis ekipleri, kuyumcu dükkanında buluştukları H.E.'den telefondaki kişinin istediği yere seri numaralarını aldıkları parayı götürmesini istedi. H.E.'nin, buluşma noktasında parayı teslim etmesinin ardından harekete geçen polis, İ.T.'yi suçüstü yakalayıp, gözaltına aldı. İ.T.'nin üzerindeki paraya el koyuldu; ancak daha önce aldığı külçe altın bulunamadı. İ.T., polisteki sorgusunda, suçunu itiraf edip, külçe altını tanıdığı Suriye uyruklu S.E.'ye teslim ettiği anlattı. Bunun üzerine S.E. de evinde gözaltına alındı. Evdeki aramada külçe altınlar da bulundu. S.E. de gözaltına alındı.

Paralar ve altın, tutanakla sahibi H.E.'ye teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen İ.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, S.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Yine aynı yöntem! 35 bin lira ile 270 gram külçe altınını aldılar" haberi, 18 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Yine aynı yöntem! 35 bin lira ile 270 gram külçe altınını aldılar haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yine aynı yöntem! 35 bin lira ile 270 gram külçe altınını aldılar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Boş

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:49 Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurulu için Tarih Belirlendi
  2. 15:46 Dünyaki en tehlikeli ülkeler belli oldu: Türkiye kaçıncı sırada?
  3. 15:46 Heyecan Verici Başlangıç: Moskova Film Festivali Uluslararası Sinema Dünyasını Ağırlıyor
  4. 15:42 İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde Yoğun Yağış ve Fırtına Uyarısı: İBB'den Açıklama
  5. 15:41 Real Madrid-Barcelona Karşılaşmasında, Arda Güler Sürprizi!
  6. 15:38 ABD basını açıkladı: "Hamas, Katar'dan ayrılmayı değerlendiriyor"
  7. 15:38 Türkiye'nin Mart Ayı Enflasyonu Dünya Sıralamasında Dördüncü Sırada
  8. 15:30 Beşiktaş'ta Svensson Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen oyuncu!
  9. 15:29 Fenerbahçe Süper Lig Maçı İçin Sivasspor Karşısında Hazırlıklarını Sürdürüyor
  10. 15:28 Putin ile Aliyev, Moskova'da görüşeceklerini açıkladı
  11. 15:25 Galatasaray kulübünün başkanlık seçimi zamanı!
  12. 15:25 Yeme-içme Sektöründe Çözüm Odaklı Adımlar: Federasyon Başkanı Karabağlı'nın Önerileri
  13. 15:23 Kızıl Ordu Korosu'nun sürgününün yıl dönümlerinde düzenleyeceği konsere tepki: ayıbı durdurun!
  14. 15:22 Hakkari'de Heyelan Felaketi: Onlarca Küçükbaş Hayvan Toprak Altında Kaldı
  15. 15:21 Livakovic'ten Çok başarılı performans geldi!
  16. 15:19 Kuzey Kore’den yeni füze denemesi geldi
  17. 15:16 Max Verstappen Rekor Kralı Oldu!
  18. 15:13 Ordunun polisin yetkileri genişletildi: Ekvador'da OHAL ilan edildi
  19. 15:12 Skandal! 18 Puan Silindi, Kulüp Küme Düştü!
  20. 15:12 Galatasaray'da Ziyech Gerçeği: Sözleşmenin Gizli Maddesi ve Gelecek Sezon Maaşı!
Haberleri