Zanlının itirafı herkesi şaşırttı: Azmettirici Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü biri!

Zanlının itirafı herkesi şaşırttı: Azmettirici Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü biri!

Zanlının itirafı herkesi şaşırttı: Azmettiri... itirafı herkesi şaşırttı.Murat G.'nin iddiasına göre geçmişte işlediği bir cinayetin azmettiricisi Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü bir isim...

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G'nin itirafı herkesi şaşırttı. Murat G.'nin iddiasına göre geçmişte işlediği bir cinayetin azmettiricisi Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü bir isim...

Cinayete kurban giden ve Antalya Varsak bölgesinde cansız bedeni bulunan 82 yaşındaki Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G. FETÖ itirafıyla herkesi şaşırtmıştı. Murat G.'nin ifadesinde ortaya çıkan bilgiye göre, geçmişte işlediği bir cinayeti 10 milyon dolara ünlü bir isim azmettirmiş!

azmettirici

'10 MİLYON DOLAR VERDİLER'

Vahşi bir cinayete kurban giden ve Antalya Varsak bölgesinde cenazesi bulunan Asım Bayram cinayeti ile ilgili zanlıların verdiği ifadeler gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında 82 yaşındaki Asım beyin katil zanlılarından Murat G.'nin daha önce işlediği cinayet ile ilgili verdiği bilgiler ise stüdyoda şok etkisi yarattı. Murat G. daha önce işlediği cinayeti ünlü bir ismin azmettirdiğini 10 milyon dolara kiralık katil olarak görev aldığını belirtti. Asım beyin katil zanlısı Murat Güneş'in daha önce ifade verdiği savcının FETÖ ile bağlantısı olduğunu belirtmesiyle Asım Bayram cinayeti bambaşka bir konuyu da aydınlatmaya yüz tuttu.

'AZMETTİRİCİM ÇOK ÜNLÜ BİRİ'

Canlı yayında Müge Anlı, Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat G.'in emniyet güçlerine verdiği ifadeyi açıkladı. Anlı "Gözaltındaki sorgulama sırasında Emniyet yetkilileri çok önemli bir bilgiye daha ulaştı. Şimdi bu bilginin içeriğini emniyetten almadım çünkü bize de daha önce anlatmıştı.

Zanlı Murat daha öncede bir cinayetten ceza evinde yatmıştı. Hatta bizim ile yaptığı röportajda 'Ben cinayet işledim hapisten çıktım ama artık bir oğlum var bir daha ceza evine girmek istemiyorum suça bulaşmadım' demişti. Murat'a emniyet yetkilileri daha önce işlediği cinayet ile ilgilide bir takım sorular soruyorlar. Murat o cinayeti de anlatıyor ve diyor ki "Ben o cinayetin kiralık katiliydim. Bir azmettiricim vardı. Üstelik o cinayetin ardında tam 12 milyon yatıyor. Azmettiricim ise Türkiye'nin çok yakından tanıdığı çok ünlü biri." açıklamasını yaptı.

'DAHA ÖNCEKİ SAVCI ŞU ANDA TUTUKLU'

Müge Anlı, "Ben o kişiyi açıklayamayacağım ancak sayın savcı iddianamesini açıkladığı zaman Türkiye çok uzun bir süre konuşacaktır diye düşünüyorum. O dönem yargının bir kısmını ele geçiren terörist güçlerde vardı. Murat o dönemde savcıya anlattım ama savcı bunu hasır altı ettiğini iddiasında bulunmuş. Daha önceki savcı ise şuanda tutuklu." olduğunu söyledi.

"Zanlının itirafı herkesi şaşırttı: Azmettirici Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü biri!" haberi, 16 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Zanlının itirafı herkesi şaşırttı: Azmettirici Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü biri! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Zanlının itirafı herkesi şaşırttı: Azmettirici Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü biri! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 18:11 Türk Havalimanı Dünya Sahnesinde: Skytrax'ın En İyi Havalimanları Listesinde Yer Aldı
    2. 18:06 Ankara'nın Ayaş İlçesinde Keşfedilen Şifalı Su Dünya Çapında Dikkat Çekiyor
    3. 18:02 Apple, Çin'de Meta Uygulamalarını Kaldırdı: Gerilim Artıyor
    4. 17:57 Sergey Lavrov'un Gündemi: Orta Doğu'daki Gerginlik, Ukrayna Krizi ve Ermenistan İlişkileri
    5. 17:51 Hava Durumu Uyarısı: Marmara ve Ege'de Şiddetli Yağış, Batı Akdeniz'de Fırtına Bekleniyor!
    6. 17:49 Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi! Duygusal paylaşım!
    7. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
    8. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
    9. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
    10. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
    11. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
    12. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
    13. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
    14. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
    15. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
    16. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
    17. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
    18. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
    19. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
    20. 17:07 Balık Av Yasaklarıyla Fiyatlar Tırmanıyor: Tezgahlar Boş Kalmıyor
    Yaşam Haberleri