Zeydan Karalar; 2020 emekleme, 2021 yürüme, 2022 koşma yılımız olacak…

Zeydan Karalar; 2020 emekleme, 2021 yürüme, 2022 koşma yılımız olacak…

Zeydan Karalar; 2020 emekleme, 2021 yürüme, ... Başkan Zeydan Karalar’ın Adanalılarla buluşmaları devam ediyor. Başkan Karalar Yeşiloba ve Dağlıoğlu Mahallelerinde, tamamlanan asfalt çalışmalarını

Başkan Zeydan Karalar’ın Adanalılarla buluşmaları devam ediyor. Başkan Karalar Yeşiloba ve Dağlıoğlu Mahallelerinde, tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi, halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilk göz ağrısı Seyhan’da mahalle gezilerine katılarak belediye çalışmalarını inceledi halkla dertleşti.

Yeşiloba ve Dağlı oğlu mahallesindeki asfalt çalışmalarını bizzat kontrol eden Başkan Karalar, her iki mahallede de halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Halkın sorunlarını da dinleyen Başkan Zeydan Karalar, halka hitaben bir konuşma yaptı.

SORUNLARIN TAMAMINI ÇÖZMEK İDEALİMİZ

Her iki mahallede de Seyhanlılarla buluşmanın herşeyden önce çok güzel olduğunu söyleyen Başkan Zeydan Karalar, “ Keşke daha çok fırsatımız olsa her fırsatta size gelsek, muhabbet etsek dertlerinizi dinlesek. Ve tabi ki sizin sorunlarınızın tamamını çözsek. Bu bizim en büyük idealimiz” dedi.

Başkan Karalar konuşmasında şu konulara değindi;

“Büyükşehir belediyemizin durumunu anlatmaya gerek yok. Ama hiç endişelenmeyin nasıl ki Seyhan Belediye Başkanıyken güney mahalleler az hizmet aldığı için olarak hizmet atağı yaptıysak, şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı olduk yine aynısını yapacağız. Neresi daha az hizmet almışsa oraya daha çok hizmet edeceğiz. Benim ilk göz ağrım Seyhan’ı asla unutmam. Bütün Adana’dan sorumluyuz bütün Adana’ya hizmet götürmek zorundayız. Bize yakışan da adil davranmaktır. Bütün insanları eş ve eşit görmektir. Kürt-Türk, Alevi- Sunni ayrımı yapmadan oy verdi vermedi ayrımı yapmadan nasıl hizmet olur, bizim siyasi görüşümüz, siyasi mantalitemiz nasıl herkese eşit muamele eder onu göstermek durumundayız. Biz insana önem veririz. İnsana önem verdiğimiz için de ırkına cinsine kimliğine mezhebine bakmayız. Bizim için insan en yüce değerdir ve onların hepsine hizmet etmek bizim de görevimizdir.”

HALK KARTLAR YENİDEN DAĞITILACAK

“Seyhan Belediyesi ile sırt sırta vererek onların yapamadığını biz yaparız. Ve daha önce aldığınız hizmeti halk kartta dahil onu hallederiz. Halk kart şudur evde çalışan yoksa evin geliri 700 liranın aşağısındaysa daha sonra verdiğimiz kartlarla diyelim ki adam iş buldu o zaman otomatikman kart kesilir. Adamın geliri 500 liradan 2000 liraya çıkmışsa halk kart otomatikman kesilir. Ama durumunda bir değişiklik yoksa bizim dediğimiz şartları barındırıyorsa ben bugün Akif Abi ile konuştum tekrar eski kartların tamamını bir daha inceleyeceğiz. Eski kart sahiplerinin geliri 1000 liranın altındaysa hatta bin 200 liranın altındaysa tekrar halk kartları almalarını sağlayacağız.”

30 SENELİK SORUNLAR

Yeşiloba Mahallesi’nde halkın 30 senedir çözülmeyen işleri kendilerinden çözmesini istediğini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bundan memnun oluyoruz.

Niye, bize güveniyorlar bizim yapabileceğimize inanıyorlar. Onun için bunu soruyorlar. Ben bu milletin güveninden dolayı büyük bir mutluluk elbette yaşıyorum. Ama bu bana ağır sorumluluk yüklüyor. Bize oy verenler bunun için de biz de bunun altından kalkarız” diye konuştu.

EMEKLEME DÖNEMİ YENİ BAŞLADI

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak zor durumda olduklarını ancak bunun altından kalkacaklarını vurgulayan Başkan Karalar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şunu bilmenizi isterim 2019 yılı emekleme yılı bile değildi. Elimiz kolumuz bağlı hiçbir şey yapamayan bir belediye halindeydik. Emekleyemiyorduk bile. 2020 Yılı emekleme yılı 2021 yılı yürüme 2022 yılı da koşma yılı olacak.  Şartlar bunlar. Şartları güzelleştireceğiz düzelteceğiz çünkü biz parayı onlardan iyi kullanırız. İnsanı da onlardan çok severiz, hizmeti de onlardan iyi yaparız. Akkapı, Gülbahçesi, Dağlıoğlu biliyorsunuz 25 kilometrelik kanalizasyon hattını biz başlattık fosseptiğe mahkum olmuştu kardeşlerimiz hemen başlattım bitirmek üzereyiz.”

ADANA YOL HAMLESİNİN FARKINA VARACAK

Belediyenin içinde bulunduğu çok kötü şartlarda dahi yol yapmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zeydan Karalar ekonomik şartların düzeldiğinde neler yapabileceğini halkın tahmin etmesini istedi. Bu yıl bütün Adana bir yol hamlesinin başlayacağını ve halkın farkına varacağını,  iyi idare edilen bir bütçede nasıl işler çıkarılır buna herkesin şahit olacağını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, halk adına hizmeti aralıksız sürdüreceklerini söyledi.

"Zeydan Karalar; 2020 emekleme, 2021 yürüme, 2022 koşma yılımız olacak…" haberi, 14 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Zeydan Karalar; 2020 emekleme, 2021 yürüme, 2022 koşma yılımız olacak… haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Zeydan Karalar; 2020 emekleme, 2021 yürüme, 2022 koşma yılımız olacak… 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  2. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  3. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  4. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
  5. 00:44 Opel'in yeni elektrikli SUV'u devasa menziliyle Türkiye'ye geldiğini açıkladı
  6. 00:42 Kredi borcu olanlar dikkat etsinler! BDDK yakın takibe alacak
  7. 00:40 İsrail terör iddialarına hala kanıt sunamadı: 'UNRWA çalışanları 7 Ekim saldırılarına katıldı'
  8. 00:39 Fatih Terim, Yunanistan'da çifte kupa hedefinde olduğunu açıkladı
  9. 00:39 Tesla'nın karı yılın ilk çeyreğinde sert bir düşüş yaşadı
  10. 00:35 Özgür Özel: "Ben erken seçimi en çok isteyecek kişiyim"
  11. 00:34 İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder görevinden istifa ettiğini açıkladı
  12. 00:30 Arsenal, Chelsea'yi 5-0 mağlup ederek liderliği sürdürdü
  13. 00:26 Prens Louis'den yeni kareler geldi: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
  14. 00:25 Ünlü düdüklü tencere markası iflas etti: Hanımların düdüklü tencerede favorisiydi!
  15. 00:24 WhatsApp'a yeni özellik getirildi: Artık o özellik internetsiz kullanılabilecek
  16. 00:22 New York Borsası günü yükselişle kapattı
  17. 00:22 Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma açıkladı: FIFA ve UEFA Türk futbolunu takibe aldı
  18. 00:19 Aliyev, 3 ülkeyi işaret gösterdi: Ermenistan'ı bize karşı silahlandırıyorlar
  19. 00:19 Kağıthane’de drift atan sürücüye 32 bin lira ceza!
  20. 00:19 Fatih Erbakan: "AKparti'ye seçimi biz kaybettirmedik, bazı yerlerde MHP kaybettirmiş oldu"
Yerel Gündem Haberleri