Akşener: Şimdi şerefsiz şerefsiz geziyorlar

Akşener: Şimdi şerefsiz şerefsiz geziyorlar

Akşener: Şimdi şerefsiz şerefsiz geziyorlar Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Bolu''da vatandaşlara seslendi. Akşener, "Seçilir seçilmez ilk işim 150 milyar Türk lirası tutan Suriyelileri ülkelerine göndermek olacak" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Akşener, Bolu'da mitinginde konuştu. AKP'ye ve Erdoğan'a yüklenen Akşener, konuşmasına "Köroğlu ruhuyla haksızlığa karşı çıkan Bolulu kardeşlerim bu meydanlarda benimle olduğunuz için size muhabbetlerimi sunuyorum" diyerek başladı.

Akşener, "Kendi topuklarına kurşun sıktı bu muhteremler. Şimdi kaçmak için yer aranıyor. Biz 25 Haziran’da sekizinci ayını dolduracak bir parti olarak 70 ile gitmiş 110 miting düzenlemişim. Yedi buçuk aylık bir parti olarak seçim için adaylar çıkarmış bütün illerde teşkilatlanmış bir İyi Parti’yiz." dedi. Biz sizin isteğiniz ve desteğinizle açılmış bir partiyiz diye seslenen Akşener, "Ben sizlerin isteğiyle sizlerin oylarınızla Cumhurbaşkanlığına aday oldu. İyi Parti milletin hareketi. Siz bu partiyi kurdurmasaydınız beni oylarınızla aday göstermeseydiniz nasıl bir seçimle karşılaşacaktınız. Bizim sayemizde OHAL’e rağmen renkli neşeli bir seçim kampanyası yürütülüyor." ifadelerini kullandı.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

'İNSANIMIZI BİLEREK YOKSULLAŞTIRDILAR'

"Kalem kalem 16 yıldır bu arkadaşların yaptığı iyi kötü her şeyi inceledik. Bu ülke kalkınabilir mi? Baktık sorduk ve ortaya çıkan sonuç Türkiye’nin potansiyeli ve eğitimli insan gücü bu ülkeyi, gerçekten kalkındırır.

Bunların bilerek insanlarımızı yoksullaştırdıklarını ve bu psikoloji üzerinden iktidarda kalma hesapları yaptıklarını gördük. 9 milyar dolarlık tarım ithalatı var. Bu 1 milyon tarımdan para kazanan insanın işsiz kalması demek. Tavukçuluğu, hayvancılığı bitirdiler. Hem inek hem saman ithalatı yapıyoruz şaka gibi. Türkiye’de tarım üretimi 18 milyar dolar azaldı."

'GENÇLERİMİZİ İŞSİZ BIRAKMAYACAĞIZ'

"Yapacaklarımızı anlatarak geziyoruz. İnsanımıza dokunan projeler, gençlerimiz hayal kurabilsin istiyoruz. Bakanların, çocuklarının, kızlarının, eşlerinin acayip kiralık arabaları var. Aylık kirası 20 ile 25 bin TL arasında. Sizlerin cebinden çıkıyor bunların parası. Ben seçilir seçilmez diyeceğim ki inin arabalardan. 8 milyar TL cebimizde kalacak. Gittiler Suriye’nin işlerine parmak soktular. Bizim ilk işimiz Suriye ile ilişkileri düzeltip Suriyeli kardeşlerimizi sağ salim evlerine göndermek. 130 milyar TL harcadılar bunlar. Toplanan vergiler var 2 trilyon TL.

50 milyar dolar sanayi yatırımı yapacağız her yıl. Gençlerimizi işsiz bırakmayacağız. TRT’yi satacağız. Oradan gelecek para var alın size bir kaynak daha. Bir de biz bilmeden bir arı kovanına çomak soktuk. Binali Yıldırım TİKA’yı kapatacağımı söyledi. “FETÖ’den talimat aldı” dedi. Hem yalan söyledi hem iftira attı. Varsa elinde bir şey yap elinden geleni kardeşim. Ama ben milletimden başka kimseden talimat almam. Ben bunlara elinizden geleni yapın yapmazsanız şerefsizsiniz dedim. Şimdi şerefsiz şerefsiz geziyorlar."

"Akşener: Şimdi şerefsiz şerefsiz geziyorlar" haberi, 19 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 19 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Akşener: Şimdi şerefsiz şerefsiz geziyorlar haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener: Şimdi şerefsiz şerefsiz geziyorlar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Politika Haberleri