Sinan Oğan: İhraç kararı Başbakan’la görüşmede alındı

Sinan Oğan: İhraç kararı Başbakan’la görüşmede alındı

Sinan Oğan: İhraç kararı Başbakan’la görüşme... MHP Genel Merkez yönetiminin hakkında ikinci kez ihraç istemiyle disipline sevk ettiği eski Iğdır milletvekili ve genel başkan adayı Sinan Oğan, ihraçların Başbakan Binali Yıldırım ile Devlet Bahçeli’nin görüşmesinde...

MHP Genel Merkez yönetiminin hakkında ikinci kez ihraç istemiyle disipline sevk ettiği eski Iğdır milletvekili ve genel başkan adayı Sinan Oğan, ihraçların Başbakan Binali Yıldırım ile Devlet Bahçeli’nin görüşmesinde alınan karar olduğunu söyledi.

“Bu ihracın asıl sebebi MHP tabanının bizim arkamızda saf tutarak hayır demesidir'' diyen Oğan, “Bugün hayır kampanyasını yürütmemiz onları rahatsız etti. Başbakanla Bahçeli tedbir olarak bizi ihraç etmekte gördü'' ifadelerini kullandı.

“Şu an Saray’ın talimatı dışına çıkacak mahkeme ortamı var mı?''

 Oğan’ın T24’e değerlendirmeleri şöyle:

"Türkiye’de yüzbinlerce parti üyesi var. Dolayısıyla bir parti üyesini herhangi bir parti ile görüşmesinin ihraç sebebi olması gibi saçma sebep olamaz. İkincisi ben daha önce ihraç edildim. Ve böyle ele avuca gelmeyecek sebepleriyle mahkeme kararıyla geri döndüm. Artık uğraşmasınlar. Israrla bizi ihraç etmeye çalışmalarının sebebi parti disiplini değil bizim kendilerine rakip görmeleridir. Bunun demokrasi de yeri yoktur. Dolasıyla da inşallah adalet tecelli edecek. Daha önce kazandık şu da daha nce iyi kötü mahkeme ortamı vardı şu an Sarayın talimatı dışına çıkacak mahkeme ortamı var mı çok emin değilim."

 “Bu ihracın asıl sebebi tabanın arkamızda saf tutarak hayır demesidir''

Bu ihracın asıl sebebine gelelim. Asıl sebebi MHP tabanının bizim arkamızda saf tutarak hayır demesidir. Bu ihraçların hafta sonu Konya’da yapılan toplantıda değil ondan önce geçtiğimiz hafta için Başbakanla, Sayın Bahçeli arasındaki görüşmede bu sürpriz görüşmede kararlaştırıldı. Çünkü bu sürpriz ziyaretin ana gündem maddesi MHP’nin tabanını genel merkezin değil bizim peşimizden gelmesi, hayır oyu vermesiydi. Bu akıllarına gelebilecek en kolay çözüm buydu. Bunu görüştüler,

“4 sene üst üste en çalışkan vekili oldum''

Bahçeli, bizim hakkımızda ''miskin miskin yattılar’ diyor. Sayın Bahçeli’nin o zaman karnesinden haberi yok. Yapılan anketlerde 4 sene üst üste yılın en başarılı ve en çalışkan en başarılı milletvekili seçildim. O dönem gazetelere verdiği demeçte "En çok gündem dışı konuşmaları kullanan milletvekili olduğum için onun konuşma hakkını kısıtlayacağız, diğerlerine sıra gelmiyor" demişti. Sayın Bahçeli’nin bunlardan haberi yoksa ayrı bir felaket.

Dolayısıyla bugün bizim bugün hayır kampanyasını yürütmemiz biz onlara ''gökkuşağı koalisyonu’ diyoruz onları rahatsız etti, Başbakanla Bahçeli tedbir olarak bizi ihraç etmekte gördü. Bizi yıldıramazlar, bizim daha çok çalışmamışı sağlar bunlar.

"Sinan Oğan: İhraç kararı Başbakan’la görüşmede alındı" haberi, 14 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 14 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Sinan Oğan: İhraç kararı Başbakan’la görüşmede alındı haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sinan Oğan: İhraç kararı Başbakan’la görüşmede alındı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Politika Haberleri