İLAN |2020 En İyi Video Dönüştürücü: Wondershare UniConverter

İLAN |2020 En İyi Video Dönüştürücü: Wondershare UniConverter

İLAN |2020 En İyi Video Dönüştürücü: Wonders... Teknik olarak yetenekli veya bilgisayar ustası olmanıza gerek kalmadan, bir video dosyasını farklı dosya formatlarına kolay bir şekilde dönüştürmek...

Teknik olarak yetenekli veya bilgisayar ustası olmanıza gerek kalmadan, bir video dosyasını farklı dosya formatlarına kolay bir şekilde dönüştürmek için kullanılan yazılımlara video dönüştürücü denir. Bir video uyumlu bir formata dönüştürüldüğünde, bilgisayar, akıllı telefon veya tablet gibi tercih ettiğiniz cihazlarda oynatılabilir.

Son zamanlarda yaşanılan hayatın çoğu bir kamera, akıllı telefon, video kamera vb. kullanılarak kaydedildiğinden, sosyal medya paylaşımlarınızı kolaylaştırmak için verimli bir video dönüştürücü olmazsa olmaz bir programdır. Bunun nedeni, bazen kayıt cihazlarınızın yakaladığı çekimlerin farklı bir formatta olması ve özellikle eskiyse ve güncellenmiş codec paketleri yoksa medya yürütücünüz, akıllı telefonunuz veya tabletiniz tarafından tanınmamasıdır.

İyi bir video dönüştürücüye ihtiyaç duyabileceğiniz durumlar şunları içerir:

Format Uyumluluğu

Yukarıda belirtildiği gibi, kayıt cihazınızın yakaladığı video bunu tanınmayan bir biçimde (ör. * .UNDF, görüntüleri * .MP4, * .MPG gibi daha tanınabilir bir dosya türüne dönüştürebilen video dönüştürücüsüdür.

Çözünürlük Yönetimi

Bir video 4K 60fps çözünürlükte ve eski medya oynatıcınız buna uymayı reddederse, bir video dönüştürücü kaynak görüntüyü birkaç dakika içinde kolayca 1080p 30fps veya 720p 25fps'ye dönüştürebilir.

Farklı Medya Türlerine Dönüşüm

Video çekimlerinizde ses varsa ve yalnızca görseller olmadan sese ihtiyacınız varsa, etkili bir video dönüştürücü bunu sizin için yapabilir. Bazı dönüştürücüler ses dosyasını kaydetmek istediğiniz dosya biçimini (* .MP3, * .WAV, vb.) belirtmenize bile izin verir.

Basitçe söylemek gerekirse, tüm etkinliklerinizi ve eğlence etkinliklerinizi kaydetmekten hoşlanıyorsanız, çekimleri tüm cihazlarınızda görünür hale getirmek bu programı kullanabilirsiniz.

Wondershare UniConverter Masaüstü Versiyon

İlk kez 2005 yılında tanıtılan Wondershare UniConverter, bu 15 yıl boyunca çok gelişti. Programın en son sürümü, kamera gibi bağlı bir harici cihazı algılayabilir. Bu oldukça yararlı bir özelliktir, çünkü artık kaydedilen görüntüleri daha fazla düzenleme yapmak için doğrudan bu cihazlardan programın arayüzüne aktarabilirsiniz.

Uygulamaya eklenen bir diğer yeni özellik ise 4K çözünürlük desteğidir. Başka bir deyişle, Wondershare UniConverter'ın en son sürümü 4K dosyaları daha düşük çözünürlüğe dönüştürerek eski bilgisayarlarda, mobil cihazlarda veya yüksek UHD videoları desteklemeyen tabletlerde görüntülenebilmelerini sağlıyor.

Neden Wondershare UniConverter?

Wondershare UniConverter sadece bir dönüştürücü değil, aynı zamanda programı satın aldıktan sonra bile rakiplerinin çoğunun yapamayacağı dönüştürme ve video düzenleme görevlerinin çoğunu gerçekleştirebilen eksiksiz bir medya işleme yazılımıdır.

Wondershare UniConverter'ın sahip olduğu bazı yararlı özellikler şunlardır:

Video dönüştürücü

Wondershare UniConverter'ın ana özelliği video dönüştürmedir. Program, işleme başlamadan önce dosyaları yerel sabit sürücünüzden veya bağlı herhangi bir harici aygıttan almanıza, bir çıktı formatı, ekran çözünürlüğü ve kare hızı ayarlamanıza, isteğe bağlı olarak bir çıktı klasörü seçmenize olanak tanır.

Web Sitelerine ve Cihazlara Özel Ayarlar

Wondershare UniConverter, gerektiğinde medya dönüştürme için seçebileceğiniz önceden yapılandırılmış birkaç ön ayar ile birlikte gelir. Örneğin, kaydedilmiş bir videoyu YouTube veya Vimeo ile paylaşmak istiyorsanız, kaynak dosyayı programın arayüzüne aktarabilir ve çıktı dosyasını paylaşmak istediğiniz hedef web sitesini seçebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, seçtiğiniz web sitesine göre çekimler için en iyi dönüşüm tercihleri ​​otomatik olarak seçilir.

Benzer şekilde, Apple, HTC, LG, Samsung vb. gibi markalardaki belirli bir cihazda video izlemek istiyorsanız, mevcut listeden üreticiyi seçebilirsiniz ve uygulama otomatik olarak uygun dönüşüm tercihlerini seçecektir.

Medya İndirici

Çevrimiçi olarak kullanılabilir bir video veya ses varsa, Wondershare UniConverter kullanarak dosyayı sabit diskinize indirmek için URL'sini kullanabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak, uygulamanın indirdiği medya dosyası için tercih ettiğiniz formatı da belirleyebilirsiniz.

Ses Dönüştürücü

Sadece videolarla sınırlı kalmayan Wondershare UniConverter, ses dosyalarınızı gerektiği gibi bir formattan diğerine dönüştürebilir. Uygulama, dönüştürme işlemine başlamadan önce çıktı dosyası biçimini seçmenizi sağlar.

Wondershare UniConverter'ın sahip olduğu ancak rakiplerinin hiçbirinin yapmadığı diğer bazı özellikler:

Ekran Kaydedici - Etkileşimli videolar ve öğreticiler oluşturmak üzere bilgisayar ekranınızı kaydeder.

VR Converter - Sanal gerçeklik ortamı oluşturmak için video dosyalarını dönüştürür.

Video Kompresörü - Boyutlarını küçültmek için video dosyalarını sıkıştırır.

Ses CD'si Oluşturucu - * .MP3 dosyalarından ses CD'leri oluşturur. Ses parçalarını bir ses CD'sinden ayıklar ve * .MP3 dosyalarına dönüştürür.

Buradaki en güzel nokta, Wondershare UniConverter ile tüm medya dönüştürme ve düzenleme görevlerinizi tek bir çatı altında gerçekleştirebilmenizdir.

Wondershare Online UniConverter

Bilgisayarınıza bir program indirmek istemiyorsanız, Wondershare’in

Wondershare Online UniConverter, ses ve video dosyalarını dönüştürebilir, sıkıştırabilir, videoları düzenleyebilir. Portalın kullanımı tamamen ücretsizdir ve tüm özelliklerine doğrudan web tarayıcınızdan erişilebilir.

Sonuç

Kısacası, Wondershare UniConverter bugün piyasada bulunan en iyi dönüşüm araçlarından biridir. Çok özelliği olmasına rağmen, programın boyutu küçüktür ve bilgisayar donanımınıza veya işlemcinize herhangi bir ek yük vermez.

Bununla birlikte, programın bilgisayarınızda yüklü olmasını istemiyorsanız, Wondershare Online UniConverter temel medya dönüştürme görevlerinizde size yardımcı olur.

"İLAN |2020 En İyi Video Dönüştürücü: Wondershare UniConverter" haberi, 22 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan İLAN |2020 En İyi Video Dönüştürücü: Wondershare UniConverter haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İLAN |2020 En İyi Video Dönüştürücü: Wondershare UniConverter 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:00 Hem Şık Hem de Uygun: 2023 Egea Cross'un Yeni Fiyatları ve Özellikleri
  2. 20:36 Dış Kapıya Tuz Serpmenin Gizemli Faydaları! Atalarımızın Bilgeliği Gün Işığına Çıkıyor!
  3. 20:35 Böcek Isırıklarının Kabusu Bitti! Bu Doğal İlaçları Deneyin
  4. 20:35 Altın Sahiplerinin Dikkatine: Bakan Mehmet Şimşek Resmen Açıkladı!
  5. 20:34 Ruslar Türkiye'ye Veda Ediyor: 50 Bin Kişi Ülkeyi Neden Terk Etti?
  6. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
  7. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  8. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
  9. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
  10. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  11. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  12. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
  13. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  14. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  15. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
  16. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
  17. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
  18. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  19. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
  20. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
Teknoloji Haberleri