Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"

Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur

Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merk... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için, "Bugün geldiğimiz noktada Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur," ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için, "Bugün geldiğimiz noktada Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur," ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Konuşmasında her zaman zorbalığa ve zorbalara karşı durduklarını vurguladı. Akşener, "Milletimizin istikbaline kastedenler mücadele etmek için her türlü fedakarlığı yapanlar olduk. Bir yerde haksızlık gördüğümüz vakit kim olduğuna bakmaksızın hakkı savunanlar, haksızlığa uğrayanların yanında kaya gibi duranlar olduk. 2019 yılında Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, istifayı bastığı CHP'den yeniden aday olması engellendiğinde yanında biz vardı. 2020 yılında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ayağını kaydırmak isteyenlerin karşısında bir tek biz vardık. 2022 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası haberini aldığımda Saraçhane'ye koşan bir tek biz vardık. Ama heyhat, bugün geldiğimiz noktada aldığımız karara saygı göstermek yerine hepsinin teker teker hainlik ettiği de biz olduk, İYİ Parti oldu," sözlerini söyledi. 

"MANSUR YAVAŞ, ARTIK CHP GENEL MERKEZİ'NİN EV KÖLESİ OLMUŞTUR"

Akşener, seçimlere özgürce katılma kararı almalarından bu yana Antalya ve İstanbul'daki meclis üyelerinin CHP'den liste güvencesiyle istifa ettirildiğini dile getirdi. Akşener, "Pazarlıkların en çirkini burada Ankara'da oldu. Hatta ABB Başkanı Mansur Yavaş, geçenlerde çıktığı televizyon programında kendi ağzıyla olanı biteni itiraf etti. Partimizden istifa ettirdiği il, ilçe başkanlarının, Ankara teşkilat mensuplarımızın şu anda kendisiyle çalıştığını söyledi. Biz bunları zaten biliyorduk. Bunu alenen televizyonda itiraf etmesine, bu pişkinliğe şaşırdım. Böyle bir ahlaksızlıkla böbürlenen bu şuursuzluğa şaşırdım. Bundan daha 12 ay önce görmek isteyip de maalesef göremediğimiz bu cesarete de ayrıca şaşırdım. Bugün geldiğimiz noktada Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur," açıklamasında bulundu.

"BANA ABLA DEMEYİN, İSTEMİYORUM"

"İşi düşen hemen abla edebiyatına başlıyor" diyen Akşener, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Ben artık CHP yöneticilerinin yüzüne "abla, abla" deyip sonra yoldaş medyalarında bana ve partime küfür kıyamet sövdürmelerinden gerçekten sıkıldım. İYİ Partililere CHP'ye kazandırdığı sürece iyi insanlar deyip kendi yolumuzda yürüdüğümüzde "bunlar AKP'li, faşist ve sağcı" diye saldırmalarından artık bıktım. Beni, partimi ve bizi destekleyen vatandaşlarımızı sürekli CHP'ye bir şeyler kazandırmak zorunda olan paryalar olarak görme şımarıklığından da artık usandım. Bana abla demeyin, istemiyorum. Çünkü sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demeniz beni samimiyetle ablası, kardeşi ve annesi gören milletimize yapılmış koca bir hakarettir."

"Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"" haberi, 28 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 28 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(2) Yorum
SON HABERLER
  1. 09:59 Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
  2. 09:52 Türkiye kişi başı gelirde alt ligde
  3. 09:48 Mersin'de 450 milyonluk yasa dışı bahis operasyonu
  4. 09:38 Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar
  5. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  6. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  7. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  8. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  9. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  10. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  11. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  12. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  13. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  14. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  15. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  16. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
  17. 08:17 Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
  18. 08:11 Murat Ağırel yazdı: AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
  19. 08:07 Fehmi Koru yazdı: İYİ Parti şansını kullanamadı
  20. 08:02 O iller dikkat: Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Politika Haberleri