Ana haberde evlilik teklifi yaptı

Ana haberde evlilik teklifi yaptı

Ana haberde evlilik teklifi yaptı Afyonkarahisar merkezli uydu üzerinden yayın yapan 'Kanal 3 Televizyonu'nun spikeri Nail Azbay, adına kitap yazdığı sevgilisine ana haber bülteni sonunda evlilik teklifi yaptı. Bir yıl önce 'Çırağın Kalemi' adlı ilk kitabını...

Afyonkarahisar merkezli uydu üzerinden yayın yapan 'Kanal 3 Televizyonu'nun spikeri Nail Azbay, adına kitap yazdığı sevgilisine ana haber bülteni sonunda evlilik teklifi yaptı. 

Bir yıl önce 'Çırağın Kalemi' adlı ilk kitabını çıkaran 'Kanal 3' spikeri, gazeteci Nail Azbay, ikinci kitabı 'Secdedaş'ı da tamamladı. Azbay'ın kitabını farklı kılan son sayfasında yer alan evlenme teklifi oldu. Sevdiği kadın için yazdığı kitabı spikerliğini yaptığı televizyonunun dün akşam yayınlanan ana haber bülteninde tanıtan Azbay, sevgilisine evlilik teklifini bir kez de ekrandan tekrarladı.

Bülteni sunduktan sonra izleyicilere 'Ailem' diye seslenen Azbay, şöyle dedi: "Derdimi kelimelerle sayfalarına buyur etmiş bir kitapla tanıştırmak istiyorum sizi. Adı; Secdedaş. Yeni çıktı henüz. Benim dertlerimi kelimelerle sayfalarına konuk almış bir kitap. Derdimi anlatan sayısız cümle var bu kitabın içerisinde. Ama hepsinin ortak bir özelliği var. Hepsi de yalnızca bir kişi için dertlenmiş cümleler. Kendisiyle aynı gök kubbenin altında yaşlanmak istediğim kişiyle dertleniyor bu kitaptaki her bir cümle. Doğacak her yeni güne birlikte uyanmak istediğim kişiye dert yanıyor bu kitabın satırları. Şöyle diyor özetle bu kitap cümlelerin muhatabına; gel evlenelim, birbirimize eş olalım, bizi birbirimize sevdirene secdedaş olalım." 

Adını ekrandan söylemediği sevgilisinin anne ve babasına da seslenerek, "Hanenize, ailenize beni de evlat olarak buyur eder misiniz? Sofranızda bana da evlat muamelesiyle muamele eder misiniz?" diyen Azbay, evlilik teklifini şöyle sürdürdü:  "Şimdi de bu kitabın içerisindeki tüm satırların muhatabı olan kişiye sesleniyorum, burada, beni her akşam evlerine buyur eden bütün ailemin önünde sana bu kitaptaki çağrıyı iletiyorum; benimle evlenip, eşim, secdedaşım olur musun?"

Kitabı Secdedaş'ın başta D&R olmak üzere Türkiye'deki tüm seçkin kitapçılarda yer aldığını vurgulayan Azbay, hem evlilik teklifi yaptığı hem de kitabın kahramanı olan sevgilisinin adının ise kitabın okuyucularının öğreneceğini anlattı. Tekliften habersiz olan Azbay'ın sevgilisinin ise ana haber bültenini izledikten sonra televizyon binasına geldiği ve Azbay'a sarıldığı belirtildi.

">

"Ana haberde evlilik teklifi yaptı" haberi, 22 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 22 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Ana haberde evlilik teklifi yaptı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ana haberde evlilik teklifi yaptı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:21 Ev Yapımı Süt Mısır Tarifi: Sokak Lezzetleri Evde!
  2. 10:18 TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Ali Koç'un talebi, Türk hakemliğine zarar verecekti
  3. 09:50 Oyuncu Bade İşçil'den itiraf: Beni eşlerinden, sevgililerinden kıskandılar
  4. 09:45 Oscar Piastri: McLaren'in şaşırtıcı inişli çıkışlı F1 formunu anlaması gerekiyor
  5. 09:41 Hamas lideri İsmail Haniye, İstanbul’da İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti
  6. 09:35 Bahçeli’nin şarkısının söz yazarı konuştu
  7. 09:31 Mülkiye müfettişleri geldi: Diyarbakır Büyükşehir’de incelemeler başlıyor
  8. 09:21 Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini vurduklarını açıkladı
  9. 09:17 İsias Otel davası ikinci duruşması bugün görülecek: Kıbrıslı aileler 3 talepte bulunacak
  10. 09:08 Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme
  11. 09:04 İnsan sağlığının hiçe sayılıyor: Et ve Süt Kurumu'nun ithal etlerinde yönetmeliğe aykırı uygulama
  12. 09:00 Bakan Yerlikaya duyurdu: Sarallar'a operasyon: Ümit Saral'ın kardeşi Hakkı Saral yakalandı
  13. 08:50 Cemaat içerisindeki bölünme milyonlarca liralık vurgunu ortaya çıkardı
  14. 08:47 THY’deki huzur hakları dudak uçuklatıyor
  15. 08:39 AK Partili başkan parayla ödül aldı ödemesini İYİ Parti’ye bıraktı
  16. 08:34 Serdar Ortaç'tan peş peşe itiraflar: Paramın biteceğine inanamazdım
  17. 08:30 Bir dizi için daha final kararı
  18. 08:25 Kızılay, 'taşınmaz' bağışlarını satışa çıkardı: Gelen parayla Ankara'da AVM yenileyecek
  19. 08:21 Depremde yakınını yitirene çirkin teklif: Davadan çekil ne istersen verelim
  20. 08:14 Nuray Babacan: AK Parti Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları tartışılıyor
Otomotiv Haberleri