Eto'o Erdoğan'ı övmeye doyamadı

Eto'o Erdoğan'ı övmeye doyamadı

Eto'o Erdoğan'ı övmeye doyamadı Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun kendi adını taşıyan vakfın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlaması etkinlikleri kapsamında dünya yıldızı futbolcular Antalya'ya gelmeye başladı. Vakfın Afrika'daki çocuklara bağış...

Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun kendi adını taşıyan vakfın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlaması etkinlikleri kapsamında dünya yıldızı futbolcular Antalya'ya gelmeye başladı. Vakfın Afrika'daki çocuklara bağış kampanyası amacıyla Antalya Stadyumu'nda yarın oynanacak maçta forma giyecek yıldız futbolculardan ilk olarak Belçika milli takımı oyuncusu Eden Hazar kentte geldi. Eto'o'nun eşi Georgette Nicole Tra Lou ve iki kızı da Hazar ile birlikte aynı özel uçakta Antalya'ya geldi. Havalimanında CIP Salonu'ndan çıkış yapan Hazard, kendisine tahsis edilen araçla konaklayacağı Belek'teki Ragnum Carya Otel'e geçti.

Dünya yıldızı Eto'o özel uçağında eski takım arkadaşı Deco, Puyol ve Abidal ile Antalya'ya geldi. Havalimanında 10 koruma ve özel güvenlik görevlileri önlem alırken bazı taraftarlar yıldız futbolcularla fotoğraf çektirdi.

ETO'O AÇIKLAMASI

Eto'o havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Eto'o, Antalya'da kendisini evinde yani Kamerun'da gibi hissettiğini vurguladı. 

Etkinliği evinde organize ettiği için çok gururlu olduğunu dile getiren Eto'o, "Antalya halkının büyük yıldızları yakından görme keyfini yaşamaları bana da zevk veriyor. Tabi ki bu maçın yıldızı Messi ya da Hazard olmayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Çünkü bu çok görülmüş bir şey değil. Her zaman olan bir şey değil. Önemli olan cumhurbaşkanının oynaması ve gol atması" dedi.

ÜÇÜNCÜ ÖZEL UÇAK

Antalya Havalimanı'na iniş yapan üçüncü özel uçakta da İtalyan Teknik Direktör Fabio Capello, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ve bir dönem Fenerbahçe forması giyen Jay-Jay Okocha, David James ve Essien yer aldı. Capello, yardım amaçlı düzenlenen bu önemli organizasyonda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI

Messi'nin de bu gece veya yarın sabah özel uçakla Antalya'ya geleceği belirtildi.

Futbolcuların kalacağı Ragnum Carya Otel'e ise ilk olarak Chelsea ve Milan'da futbol oynayan ünlü Fransız futbolcu Marcel Desailly ve Nijeryalı ünlü sanatçı P.Sauare geldi. Otelde konaklayan tatilciler, iki ünlüyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

MAÇ YARIN AKŞAM

Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın düzenlediği ve aralarında Messi'nin de bulunduğu dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşma yarın saat 20.45'te Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye ve Dünya karmasının maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da forma giyecek.

"Eto'o Erdoğan'ı övmeye doyamadı" haberi, 15 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Eto'o Erdoğan'ı övmeye doyamadı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eto'o Erdoğan'ı övmeye doyamadı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Spor Haberleri