Üç çocuk annesi kadını boğarak öldürdü, çocuklarla beraber evi yakmaya kalktı

Üç çocuk annesi kadını boğarak öldürdü, çocuklarla beraber evi yakmaya kalktı

Üç çocuk annesi kadını boğarak öldürdü, çocu... Daha sonra battaniyeye sardığı cesedin üzerine kolonya dökerek yaktığı iddia edilen servis şoförü Mahmut Zafer O. gözaltına alındı. Soruşturmada, öldürülen kadının 12 yaşındaki kızı S.Ç., annesinin odasından gürültü...

Daha sonra battaniyeye sardığı cesedin üzerine kolonya dökerek yaktığı iddia edilen servis şoförü Mahmut Zafer O. gözaltına alındı. Soruşturmada, öldürülen kadının 12 yaşındaki kızı S.Ç., annesinin odasından gürültü duyduğunu ve uyandığında içeriden kendisini okula taşıyan servis şoförünün çıktığını görüp uyuyor numarası yaptığını söyledi.

Olay, bu sabaha karşı Paşabağı Mahallesi’nde bulunan 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Ortaokul öğrencisi S.Ç.’nin de bindiği okul servisinin şoförlüğünü yapan Mahmut Zafer O., 2 yıldır ilişkisi olduğu öne sürülen Sibel Ç.’nin yaşadığı eve gitti. Akaryakıt istasyonunda çalışan eşinin olmadığı, çocukların uyuduğu sırada eve giren Mahmut Zafer O., iddiaya göre Sibel Ç. ile tartışmaya başladı.
EVİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE YAKMAYA ÇALIŞTI
Tartışma sırasında öfkelenen Mahmut Zafer Ö., yatak odasında sert bir cisimle başına vurduğu kadını daha sonra elleriyle boğarak öldürdü. Mahmut Zafer Ö., ardından battaniyeye sardığı cesedi, üzerine kolonya dökerek ateşe verdi. Cinayet şüphelisi servis şoförü, evde bulunun dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve altınları alarak kaçarken, gürültü ve dumana uyanan çocuklar ise komşularından yardım isteyip, polisve itfaiye ekiplerini çağırdı.

Eve gelen ekipler, yatak odasındaki yangını söndürdü ve bu sırada açtıkları bir bölümü tutuşmuş battaniyenin içerisinde Sibel Ç.’nin cesedini buldu. Adli Tıp Kurumu morguna götürülen 3 çocuk annesi Sibel Ç.’nin yapılan otopside, başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğulduğunu saptandı. Polis ve itfaiye ekiplerinin incelemesinde ise yangnının kadının cesedinin sarıldığı battaniyenin üzerine dökülen kolonyanın ateşe verilmesiyle çıktığı belirlendi.

SERVİSE BİNEN ÇOCUĞU TANIDI

Polis ekiplerinin başlattığı çalışma sırasında, öldürülen kadının 12 yaşındaki kızı ortaokul öğrencisi S.Ç., annesinin odasından gürültü duyduğunu ve uyandığını bu sırada içeriden çıkan kendisini okula taşıyan servis sürücüsünü görünce korkup uyuyor numarası yaptığını söyledi. Kız öğrenci ayrıca tanıdığı servis sürücüsü Mahmut Zafer O.’nun annesi ile ilişkisi olduğunu ve zaman zaman babası işe gittikten sonra evlerine geldiğini söyledi.

'BİZİ DE TACİZ EDİYORDU'

S.Ç., ifadesinde zaman zaman kendisini ve diğer kardeşlerini de taciz ettiğini söylediği cinayet şüphelisi Mahmut Zafer O., polis tarafından kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen cinayet şüphelisi Mehmet Zafer O.’nun da sorgulamasında suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Sorgulaması süren Mahmut Zafer O., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

"Üç çocuk annesi kadını boğarak öldürdü, çocuklarla beraber evi yakmaya kalktı" haberi, 30 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 30 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Üç çocuk annesi kadını boğarak öldürdü, çocuklarla beraber evi yakmaya kalktı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Üç çocuk annesi kadını boğarak öldürdü, çocuklarla beraber evi yakmaya kalktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
3. Sayfa Haberleri