CHP Bartın İl Başkanlığına genç ve dinamik aday

CHP Bartın İl Başkanlığına genç ve dinamik aday

CHP Bartın İl Başkanlığına genç ve dinamik aday BARTIN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın merkez ilçe Amasra, Ulus ve Kurucaşile kongrelerinin ardından 23 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek olan

Bartın Barosu Avukatlarından Nail Öztürk CHP Bartın il başkanlığına adaylığını açıkladı.

Necdet AYDEMİR/BARTIN 

BARTIN-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın merkez ilçe Amasra, Ulus ve Kurucaşile kongrelerinin ardından 23 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongre öncesi Bartın Barosu Avukatlarından Nail Öztürk CHP Bartın İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Şadırvan caddesindeki parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Bartın Eski İl Başkanı Hatice İlknur Erkan ve CHP Bartın Eski Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı ile çok sayıda partili katıldı.

1981 BARTIN DOĞUMLU EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI

Avukat Nail Öztürk ilk olarak kendisini tanıtarak 1981 yılı Bartın doğumluyum. İlköğrenimi, orta öğrenimimi ve lise hayatımı Bartın’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim ve 2005 yılından beri Bartın Barosuna bağlı olarak avukatlık mesleğimi icra etmekteyim. Bu görevim yanı sıra yaklaşık 12 sene boyunca Bartın Barosu Yönetim Kurulu üyeliğinde ve çeşitli görevlerinde yer aldım. Evliyim ve iki çocuk babasıyım. CHP Bartın il ve ilçe teşkilatlarına bağlı olarak özellikle Anayasa değişikliğine dair referandum süreçlerinde halkımızı yasal değişiklikler konusunda bilgilendirmek üzere görevlendirmelerde bulundum.” dedi

ÜLKE OLARAK ÜRETİM ODAKLI ÇALIŞMALARI TEŞVİK ETMEK ÜZERE HAREKETE GEÇİLMESİ ZARURİDİR

CHP Bartın İl Başkan adayı Avukat Nail Öztürk konuşmasına şöyle devam etti; “ İnsanlar arasında meydana gelen tartışmalar, çekişmeler her ne kadar demokrasinin gereği de olsa; bunlar ayrışmak için değil, olumlu eleştiriler ile süslenerek ve üreticiliğimizi kullanarak daha çok hizmet vermek için kullanılmalıdır. Benim bizzat gerçekleştirmek istediğim şey ise insanlardan kopukluk derecesine varan siyaseti toplumun içine işlemek, bilinçli insanlar oluşturarak topluma yön vermektir. Ülke olarak üretim odaklı çalışmaları teşvik etmek üzere harekete geçilmesi zaruridir. Maalesef ki; tüm Türkiye üzerinde bir ötekileştirme, fikir ayrılıklarını fiziki çatışmaya döndürme eğilimi artarak devam etmektedir.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIM

Fakat son olarak Elazığ ve Malatya’da gördük ki; bizleri ayrıştıran tek şey emperyalist güçlerin oyunundan öte değildir. Bunun için örnek olacak kardeşliğimizi tüm topluma yol gösterici ışık yapacağız. Kadını erkeği, köylüsü şehirlisi, çiftçisi esnafı, işçisi memuru, yöneteni yönetileni ile her kesime hitap edeceğiz. Cumhuriyetimizin ve partimizin ilkeleri ışığında gerçekleştireceğimiz tüm görevler ve hedeflerimiz için, birlik ve beraberlik içinde özveriyle çalışacağım. Dışarıdaki yağmur nasıl toprakları bereketlendiriyorsa; bizler de yeni yağan yağmur misali bu mecraya su olacağız. Kimseyi üzmeden, kimseden korkmadan, kimseyi dışlamadan, Bartın iline hizmet etmiş tüm büyüklerimizden görüşlerini alarak, tüm genç kardeşlerimizin yeniliklerine açık bir şekilde oluşturacağım il yönetimine başkan adayı olduğumu açıklıyorum. Değerli üyelerimiz; Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Bartın il Kongresinde desteklerinizi bekliyorum. Diğer aday olacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

"CHP Bartın İl Başkanlığına genç ve dinamik aday" haberi, 30 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan CHP Bartın İl Başkanlığına genç ve dinamik aday haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP Bartın İl Başkanlığına genç ve dinamik aday 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Haberleri