Cüneyt Çakır talimat mı alıyor ? ‘Alper bilmediğin şeyler var, karışma!’

Cüneyt Çakır talimat mı alıyor ? ‘Alper bilmediğin şeyler var, karışma!’

Cüneyt Çakır talimat mı alıyor ? ‘Alper bilm... Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sarı-lacivertli takımın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Maç sonunda hakem hataları...

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sarı-lacivertli takımın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Maç sonunda hakem hataları oldukça tartışılmış ve Cüneyt Çakır ve ekibi tartışmaların gündeminde olmuştu. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'ın maçın dördüncü hakemi Alper Ulusoy'a söylediği şeyler gündeme oturdu. Ulusoy'un da Cüneyt Çakır'ın bu konuşmalarını MHK Başkanvekili Oğuz Sarvan ve yönetici Ünsal Çimen’e aktardığı kaydedildi.

Türkiye'de son yıllarda sürekli tartışılan hakemler ve Merkez Hakem Kurulu'nda skandalların ardı arkası kesilmiyor... Süper Lig'de 16. haftada oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi öncesinde TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yönetici Semih Özsoy'un Zorlu Center'daki ofiste bir araya gelmişti.

SON ANDA KARAR DEĞİŞTİ

Zorlu Center'da yapılan görüşmenin ardından Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için düşünülen hakemin Halil Umut Meler olduğu ancak daha sonra alınan kararla Cüneyt Çakır'ın görevlendirildiği ayyuka çıkmıştı. Derbide hakem Cüneyt Çakır ile VAR hakemleri, Beşiktaş'ın lehine olan penaltı pozisyonlarında 'devam' kararı çıkarınca kıyamet kopmuştu. Maçın ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, VAR kayıtlarının açıklanmasını istese herhangi bir sonuç alınamamıştı.

ISRARLI İTİRAZA RAĞMEN...

Derbinin 87. dakikasında Beşiktaşlı Burak Yılmaz yerini Umut Nayir'a bırakırken, 4. hakem Alper Ulusoy, Burak'a hızlı çıkmasını söylemişti. Burak ise ısrarlı bir şekilde defalarca, "Gir sen oyna" diyerek Alper Ulusoy'a yoğun tepki göstermişti.

Fotomaç gazetesinin haberine göre, Alper Ulusoy'un o anlarda Cüneyt Çakır'ı 3 kez uyararak sarı kart göstermesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Çakır'ın kart göstermemesi üzerine Ulusoy'un maç sonunda, "Cüneyt abi, Burak'a neden kart vermedin. Kameralara yansıdı herkes gördü" dediği, Çakır'ın ise, "Alper bilmediğin şeyler var, karışma" yanıtını verdiği belirtildi.

SARVAN İLE ÇİMEN'E SÖYLEDİ

Bu konuşma ve benzer diyalogların Alper Ulusoy tarafından MHK Başkanvekili Oğuz Sarvan ve yönetici Ünsal Çimen'e aktarıldığı kaydedildi. MHK yöneticileri de Cüneyt Çakır'a 17. haftada, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve bu hafta oynanacak maçlarda görev vermedi.

Hatta yıllardır Cüneyt Çakır'ın yardımcılığını yapan Bahattin Duran'ın, bu hafta Alper Ulusoy'un yöneteceği Ankaragücü- Konyaspor maçında flaş bir kararla yan hakem olarak atandığı ifade edildi.

CÜNEYT'İ SATANLA OLMA!

Atamanın ardından Bahattin Duran'ın Cüneyt Çakır ile baba Serdar Çakır'a haber verdiği ve "Cüneyt'i satana yardımcı hakemlik yapamazsın" diyerek tepki gösterildiği belirtiliyor. Yapılan görüşmenin ardından Bahattin Duran'ın, Alper Ulusoy'u arayarak maça sakat olduğu gerekçesi ile çıkamayacağını iletiyor. Ancak Duran'ın sakat olduğuna dair MHK'ya iletilmiş bir bilginin olmadığı öğreniliyor.

2 SAAT ANTRENMAN YAPIYOR

MHK'nın hakem atamaları için 14 Ocak Salı günü Beylerbeyi tesisinde bir araya geldiği kaydediliyor. Aynı saatlerde Bahattin Duran'ın tesiste bulunan çim sahada 2 saat antrenman yaptığı, çalışma sonunda ise MHK Başkanı Zekeriya Alp'i kapıya kadar yolcu ettiği ifade ediliyor.

Ancak Ulusoy'un yardımcısı olacağını öğrenen Duran'ın, daha sonra "Sakatım" demesiyle 1 saat içinde atamanın değiştirildiği kaydediliyor. Ayrıca Antalya'daki devre arası kampında çalışmalarını sürdüren 4 yardımcı hakemin, yeterli sürede koşamamasına rağmen yardımcı hakem olarak atandığı belirtiliyor.

"Cüneyt Çakır talimat mı alıyor ? ‘Alper bilmediğin şeyler var, karışma!’" haberi, 17 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Cüneyt Çakır talimat mı alıyor ? ‘Alper bilmediğin şeyler var, karışma!’ haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cüneyt Çakır talimat mı alıyor ? ‘Alper bilmediğin şeyler var, karışma!’ 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 20:34 Ruslar Türkiye'ye Veda Ediyor: 50 Bin Kişi Ülkeyi Neden Terk Etti?
    2. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
    3. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
    4. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
    5. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
    6. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
    7. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
    8. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
    9. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
    10. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
    11. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
    12. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
    13. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
    14. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
    15. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
    16. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
    17. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
    18. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
    19. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
    20. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
    Spor Haberleri