Erdoğan''ın ''sokak tehdidine'' Kılıçdaroğlu''ndan yanıt

Erdoğan''ın ''sokak tehdidine'' Kılıçdaroğlu''ndan yanıt

Erdoğan''ın ''sokak tehdidine'' Kılıçdaroğlu... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesi açıklamada bulundu. Erdoğan''ın "Bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın" tehdidine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Ben zaten sokaktayım. Sen vatandaştan uzaksın. Ben sokağa çıkarım vatandaşla tokalaşırım, kahvede de otururum. Ama sen üç bin kişi olmadan sokağa çıkamazsın" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Her fırsatta milleti sokağa çıkarmaya çalışıyorlar. Bak sana bir şey söyleyeyim. Edep fukarasının bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor, ahlaksıza bak, yargı gereken cevabı verecektir. Sen 15 Temmuz'da tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş olabilirsin. Bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın. Onu bil. Bu milletin evlatlarını sokağa davet ederek bir şey elde edemezsin. Buna fırsat vermeyiz. Gereğini de yaparız." diyerek tehdit etmişti. Erdoğan' yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Korku ruh haline sahip olan biri devleti yönetemez. Sen saraylarda ejder meyveleriyle besleniyorsun. Sen neredesin, vatandaş nerede?" diye sordu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satır başları şöyle:

Tasarruf Saray'dan başlamalıdır.

'İŞSİZ KENDİNİ YAKIYOR'

İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır. Öyle bir noktaya geldiki işsiz Meclis'te kendini yakıyor, atmaya kalkıyor. İnsan kendisini yakıyor, insan kendini Meclis'in çatısından atacağım diyor. Bu insanların sorumlulukları var bu sorumluluğu yerine getiremiyor.

Milyonlarca kişi borç batağında, kredi kartlarını atlatarak geçinmeye çalışıyorlar. Devletin kendisi de borç batağında.

Türkiye ekonomi bağımsızlığını yitirmiş Londra'daki bir avuç tefeci tarafından Türkiye ekonomisi teslim alınmıştır.

16 yılda ne istediysen verdik sen bana sefalet, borç verdin. Vatandaşın bunu da sorgulaması gerekiyor.

Sorunu çözmesi gerekenler bütün bu sorunlara duyarsız kalmaya devam ediyorlar. 100 günlük eylem planı açıklamışlardı, maddelerden birisi devletten nasıl tasarruf yapılacağını araştıracağız diye komisyon kurma idiç

Komisyona gerek yok, defalarca söyledim çağırın bir ev hanımını size tek tek anlatsın nasıl tasarruf yapılacağını

Düşünün rahmetli Ecevit Başbakan iken bir yazarkasa atıldı ortalık birbirine girdi. Şimdi bir insan meclisin çatısına çıkıyor, biri kendini yakıyor işsizlik yüzünden. Sessizlik sürüyor!

Milyonlarca kişi kredi kartlarına takla attırarak borcunu ödemeye çalışıyor.

'BÜTÇEYE ONAY VERMEK, GÜNAHA ORTAK OLMAKTIR'

Parlamentoda bütçe görüşmeleri var. Herkes beklenti içine girer, bütçe görüşmelerinden alacağı payı bekler. 81 milyon vergi ödüyor. O toplanan paralar nasıl bölüşülecek diye düşünür vatandaş.

O nedenle bu bütçeye onay vermek, harama ve günaha ortak olmaktır. Bu kadar faizi hangi gerekçeyle veriyorsunuz. Kötü yönettiniz, götürdünüz tefecilere verdiniz. Bütçe Saray'a, sarayın beslemelerine, tefeciye, rantçıya yarıyor.

Hepsinin bir eli yağda, bir eli balda. Sanıyorlar ki her evde huzur var. Sanıyorlar ki her baba çocuğuna harçlık veriyor.

Biliyorsunuz bir dönem dolarları bozdurun çağrısı yaptılar. Bir muhalefet partisi onay verdi. Şimdi çıktılar dövizle tahvil ithal ettiler. Kendi vatandaşına dövizle tahvil satıyorsun

Daha acı olanı yabancılar için tahvil çıkarıyorsunuz döviz endeksli, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için tahvil çıkarıyorsunuz o da döviz endeksli. Ama yabancıya verilen faiz daha yüksek. Tam bir garabet

ERDOĞAN'IN SOKAK TEHDİDİNE YANIT

Ben zaten sokaktayım. Sen vatandaştan uzaksın. Ben sokağa çıkarım vatandaşla tokalaşırım, kahvede de otururum. Ama sen üç bin kişi olmadan sokağa çıkamazsın. Sen kimsin de sokağa çıkarsan yaşatmam diyorsun. Sen ne sanıyorsun kendini, Kibir abidesi seni. Sen ne dersen de ben bildiğim yoldan gideceğim. Haktan, hukuktan, ekmekten yana olacağım. Tefeciler önünde diz çöken adam zaten sokağa çıkmaz. Bir koruma ordusu ile ancak sokağa çıkabiliyor o da yetmiyor helikopter de uçuruyor. Korku ruh haline sahip olan biri devleti yönetemez. Sen saraylarda ejder meyveleriyle besleniyorsun. Sen neredesin, vatandaş nerede?

"Erdoğan''ın ''sokak tehdidine'' Kılıçdaroğlu''ndan yanıt" haberi, 18 Aralık 2018 tarihinde yazılmıştır. 18 Aralık 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan''ın ''sokak tehdidine'' Kılıçdaroğlu''ndan yanıt haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan''ın ''sokak tehdidine'' Kılıçdaroğlu''ndan yanıt 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  2. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  3. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  4. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  5. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  6. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  7. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  8. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  9. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  10. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  11. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  12. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  13. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  14. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  15. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  16. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  17. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  18. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
  19. 03:15 Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!
  20. 03:14 Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
Politika Haberleri