Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın Kızının Babalık İddiasını Reddediyor

Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın Kızının Babalık İddiasını Reddediyor

Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın Kızının Babalı... Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun babası olduğu iddiasını reddetti. DNA raporuyla desteklenen açıklamasında, Adli Tıp Kurumu'nun biyolojik babalık iddiasını reddettiğini belirtti. Dündar, konunun kendisi için kapanmış olduğunu vurguladı.

Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun babası olduğu iddiasını reddederek DNA raporuyla desteklediği açıklamasında, Adli Tıp Kurumu'nun biyolojik babalık iddiasını reddettiğini belirtti. Dündar, iddialara karşı kesin duruşunu koruyarak konunun kendisi için kapanmış olduğunu ifade etti.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmesi ve bu konuda dava açmaları magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ancak Uğur Dündar, kesin bir dille babalık iddiasını reddederek DNA raporuyla durumun tescillendiğini belirtti. Ayrıca ilişki yaşadığı iddia edilen Suphiye Orancı'yı tanımadığını vurguladı.

Dün akşam Sözcü TV'ye konuk olan Uğur Dündar, dava süreciyle ilgili şunları söyledi: "Bu dava 2022'de başladı. Davanın dilekçesine baktığımda, güya 1985'te İzmir'de tanışıp bir süre birlikte yaşadığımız ve 1986'da bir çocuğumuz olduğu iddia ediliyordu. Ancak kendimden emindim çünkü böyle bir ilişkimiz olmadı. İnsan muhakkak hatırlar, ben böyle birisiyle hiçbir zaman birlikte olmadım. Anadolu'da bir şehirde yaşayan bu aileye gidip gerçeği söyleyebilirdim. Ancak bu duruma kızmadım, içerlemedim ve empati yaptım. Kız çocuğunun yaşadığı ıstırapları düşünebiliyorum."

Dündar, DNA raporuyla babalık iddiasının reddedildiğini ve kendisinin kesinlikle çocuğun babası olmadığını belirtti. Ayrıca Duygu Nebioğlu'nun açıklamalarını bilmeden yaptığını düşündüğünü ifade etti.

Hakkındaki iddialara yanıt veren Uğur Dündar, "Ben konuşmak yerine dava yoluna gitmeyi tercih ettik. Gizlilik kararı olduğu için ne ben ne de hanımefendi bir açıklama yapmadı. Ablası benim ismimi verdi. DNA raporunun doğruladığını bildiği halde haberi yokmuş gibi çıktı. Kendimden emin olduğum için eşime ve çocuklarıma da endişe etmemeleri gerektiğini söyledim. Biz hastanede kamera önünde kan ve saç örneği verdik, rapor 7 ay sonra geldi. Bu rapor 15-20 gün önce geldi. Raporda benim, kızın babası olmadığımı söyleniyor" şeklinde konuştu.

Dündar, "Benim için bu konu kapanmıştır. Adli Tıp Kurumu'nun biyolojik babalık iddiasını reddettiğini belirtmek isterim. Ben ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

"Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın Kızının Babalık İddiasını Reddediyor" haberi, 18 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 18 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın Kızının Babalık İddiasını Reddediyor haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Uğur Dündar, Metin Akpınar'ın Kızının Babalık İddiasını Reddediyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:01 1 Mayıs 2024 günlük burç yorumu
  2. 11:56 Simit Poğaça Tarifi: Lezzetin Sırrı Evde!
  3. 11:44 Erkan Baş'tan müdahale eden Polise: Bağırma
  4. 11:43 Balıkesir'de Ev Yangınında 90 Yaşındaki Kişi Yaşamını Yitirdi
  5. 11:39 Karpatka Tatlısı: Polonya'dan Türk Damaklarına Lezzet Şöleni!
  6. 11:38 Gezi Tutuklularından 1 Mayıs Mesajı: "Dayanışma ve Mücadele Günü Kutlu Olsun"
  7. 11:34 Ünlülerden 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları
  8. 11:28 Son anket: CHP AK Parti'yi geride bıraktı
  9. 11:20 Suriyelilerin kendi bayraklarıyla kutlama yaptığı Taksim ise 1 Mayıs’ta işçilere kapatılıyor
  10. 10:54 Murat Yetkin yazdı: 1 Mayıs ve Erdoğan'ın Taksim öfkesi
  11. 10:49 Doğal gaz faturaları artık 150 lira daha fazla gelecek
  12. 10:43 Burcu Köksal, belediyede 'kayıt cihazı ve gizli kamera' olduğunu iddia etmişti: Vali yanıtladı
  13. 10:38 Özel ve İmamoğlu Saraçhane'de: Taksim tam olarak özgür olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz
  14. 10:32 Aston Martin, Alonso'nun Çin'de aldığı ceza için inceleme talep etti
  15. 10:27 Nazi komutanının evinde cesetler bulundu: Bir aile yer altına gömülmüş
  16. 10:22 Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız
  17. 10:18 CHP'li Cumhur Uzun'dan yasa teklifi: Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın
  18. 09:51 Türkiye'nin tamamında geçerli olacak: Emeklilerin hepsi ücretsiz faydalanacak
  19. 09:47 12 şehirde IŞİD'e operasyon: 41 gözaltı
  20. 09:40 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Kutuplaştırıcı siyasetin raf ömrü doldu, şimdi müzakere zamanı
Gündem Haberleri