"Erdoğan'ın mal varlığı artık Türkiye için 'Milli Güvenlik' meselesidir..."

"Erdoğan'ın mal varlığı artık Türkiye için '... Tele1 TV ekranlarında Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı ve izlenme rekorları kıran Demokrasi Arenası programına bu hafta Adana Büyükşehir ...

Tele1 TV ekranlarında Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı ve izlenme rekorları kıran Demokrasi Arenası programına bu hafta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu konuk oldu. 21.00’da başlayan program halkın katılımıyla Adana Seyhan Sular VIP Salonu’nda gerçekleşiyor.

ERDOĞAN'IN MAL VARLIĞI

Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Demokrasi Arenası’na konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'daki sel felaketine değindi. Karalar, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması için 500 milyona ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Arena programında Libya teskeresi konusu da konuşuldu. Konuya ilişkin olarak Uğur Dündar'ın sorusu üzerine Aykut Erdoğdu Türkiye'nin dış politikasını değerlendirdi. 'Türkiye'den Libya'ya gönderilecek her Mehmet'in saçının telinin Erdoğan'ın mal varlığından daha değerli olduğunu' kaydeden Erdoğdu, "Buradan söylüyorum bu tezkerinin altından ileride bir para meselesi çıkarsa hiç şaşırmam.  Ama bilinsin artık Erdoğan'ın mal varlığı Türkiye için Milli Güvenlik meselesi olmuştur." dedi.

‘BU YAĞMUR ASRIN FELAKETİYMİŞ’

Adana'daki sel felaketiyle ilgili konuşan Karalar, “Ben daha önce ’60 yıldır böyle yağmur görülmedi’ demiştim ama bu yağmur asrın felaketiymiş. En çok yağmur Yüreğir'e yağdı. İki Seyhan nehri kadar Adana’ya su aktı. Bütün belediyeler teyakkuzdaydı. Biz 75 vatandaşımızı kurtardık. Bizim maddi kaybımız 100 milyonun üstünde” dedi.

‘500 MİLYONA İHTİYAÇ VAR’

Bölge insanının mağdur olduğunu vurgulayan Karalar, “Biz yaraları sarmak için yanlarından ayrılmadık. Hem devlet hem de biz maddi desteğimizi sürdürüyoruz. Afet bölgesi ilan edilsin denildi. Bence halkın borçları silinmeli, faizler ertelenmelidir. Adana’ya 500 milyonluk bir yatırıma ihtiyaç var yağan yağmurun tahliye edilmesi için. Biz bu sorunu önümüzdeki sene halledeceğiz. Biz bu sorunu halletmek için birçok proje hazırladık sayın bakan da bize söz verdi yardımcı olmak için” ifadelerini kullandı.

‘YAPILAN HER ŞEYİ HALKIMIZA ANLATTIM’

Halkı bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade eden Karalar, “Görevi devraldıktan sonra yapılan her şeyi halkımıza anlattım. Bizi bazen eleştiriyorlar ama biz farkımızı ortaya koymayalım mı? Bu harcamaların nereye gittiğini halka anlatmayalım mı?” dedi.

’46 KUYUYA SADECE KAPAK KONULMUŞ’

Kendisinden önceki yönetimin hizmet konusunda büyük yanlışlar yaptığını ifade eden Karalar, “76 mahallede kuyu açılacak ve oradan halka su verilecekti. İhaleye çıkıldı. 46 kuyuya sadece kapak konmuş ve yapılmış gibi gösterilmiş. Biz bunu ortaya çıkardık. Adana'nın 3’te 1’inde sağlıklı içme suyu yoksa bu ayıptır. Belediye millete hizmet etmek için vardır. Ben bu hizmeti yapmak için işçileri aldım. Biz halka daha iyi hizmet etmek için kolları sıvadık. Biz şehirde arıtılmadık su kaynağı bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

""Erdoğan'ın mal varlığı artık Türkiye için 'Milli Güvenlik' meselesidir..."" haberi, 03 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan "Erdoğan'ın mal varlığı artık Türkiye için 'Milli Güvenlik' meselesidir..." haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. "Erdoğan'ın mal varlığı artık Türkiye için 'Milli Güvenlik' meselesidir..." 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:50 Oyuncu Bade İşçil'den itiraf: Beni eşlerinden, sevgililerinden kıskandılar
  2. 09:45 Oscar Piastri: McLaren'in şaşırtıcı inişli çıkışlı F1 formunu anlaması gerekiyor
  3. 09:41 Hamas lideri İsmail Haniye, İstanbul’da İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti
  4. 09:35 Bahçeli’nin şarkısının söz yazarı konuştu
  5. 09:31 Mülkiye müfettişleri geldi: Diyarbakır Büyükşehir’de incelemeler başlıyor
  6. 09:21 Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini vurduklarını açıkladı
  7. 09:17 İsias Otel davası ikinci duruşması bugün görülecek: Kıbrıslı aileler 3 talepte bulunacak
  8. 09:08 Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme
  9. 09:04 İnsan sağlığının hiçe sayılıyor: Et ve Süt Kurumu'nun ithal etlerinde yönetmeliğe aykırı uygulama
  10. 09:00 Bakan Yerlikaya duyurdu: Sarallar'a operasyon: Ümit Saral'ın kardeşi Hakkı Saral yakalandı
  11. 08:50 Cemaat içerisindeki bölünme milyonlarca liralık vurgunu ortaya çıkardı
  12. 08:47 THY’deki huzur hakları dudak uçuklatıyor
  13. 08:39 AK Partili başkan parayla ödül aldı ödemesini İYİ Parti’ye bıraktı
  14. 08:34 Serdar Ortaç'tan peş peşe itiraflar: Paramın biteceğine inanamazdım
  15. 08:30 Bir dizi için daha final kararı
  16. 08:25 Kızılay, 'taşınmaz' bağışlarını satışa çıkardı: Gelen parayla Ankara'da AVM yenileyecek
  17. 08:21 Depremde yakınını yitirene çirkin teklif: Davadan çekil ne istersen verelim
  18. 08:14 Nuray Babacan: AK Parti Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları tartışılıyor
  19. 08:10 İsmail Saymaz: Atatürk’ün armağanını Efe’ye çok gördüler
  20. 08:05 Kemal Kılıçdaroğlu: Kimse Erdoğan’ın işleyeceği suça ortak olmamalı
Haberleri