Çuvalcı ABD'li general ile AKP'li başkan neden görüştü?

Çuvalcı ABD'li general ile AKP'li başkan neden görüştü?

Çuvalcı ABD'li general ile AKP'li başkan ned... ABC GazetesiAudi marka makam aracı olmadığı için ettiği sitemle Türkiye'nin gündemine gelen AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Avrasya Feribotu eyleminin lideri Muhammet Emin Tokcan'ın kardeşi Ali Tokcan ile girdiği...

ABC Gazetesi
Audi marka makam aracı olmadığı için ettiği sitemle Türkiye'nin gündemine gelen AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Avrasya Feribotu eyleminin lideri Muhammet Emin Tokcan'ın kardeşi Ali Tokcan ile girdiği polemik giderek büyüyor. Daha önce Keleş'in yardımcısı Ali Güney'in FETÖ'cü olduğunu iddia eden Ali Tokcan, bu kez de Keleş'in FETÖ ile ilişkili olduğunu idda etti ve AKP'li Başkan'ın ABD ziyareti sırasında yaptığı görüşmeleri gündeme getirdi.

Düzce Belediyesi'nde mafyatik FETÖ kavgası

7 Haziran seçimlerinde AKP'den adaylık başvurusu yapan ancak eksik belgeler olduğu gerekçesi ile başvurusu kabul edilmeyen Avrasya Feribotu ve Swissotel baskını eylemlerinin bir numaralı faili Muhammet Emin Tokcan'ın kardeşi Ali Tokcan, geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi'ndeki FETÖ'cü yapı hakkında bazı iddialarda bulunmuştu. Tokcan'ın bu iddialarına yanıt veren AKP'li Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, 'Hesabını verecekler' dediği Ali Tokcan ve ailesine gözdağı vermiş ve FETÖ'cü olduğu iddia edilen yardımcısı Ali Güney'i 'yedirmeyeceğini' açıklamıştı.

Bu restlemenin ardındn Tokcan ailesinin evleri ve işyerleri polis tarafından basılmış ve Ali Tokcan'ın kardeşi gözaltına alınmıştı.

TOKCAN'DAN KELEŞ'İ ZORA SOKACAK İDDİA

Sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulunan Ali Tokcan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in ABD ziyareti sırasında Fethullah Gülen'e 2011 yılında 'Barış Ödülü' veren ve 2003 yılında Süleymaniye'de Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olayının sorumlularından ABD'li emekli asker Michael Barbero ile birlikteki fotoğraflarını paylaştı ve çeşitli iddiaları gündeme getirerek cevap vermesi için Keleş'e çağrıda bulundu.

Tokcan'ın paylaşımı şöyle:

tokcan.jpg

HESAP VER KELEŞ 
Aşağıda birinci fotoğrafta en sağdaki kişi Allen Collinsworth. East & west institute adlı düşünce kuruluşunun mütevelli heyetinde olab bu kişiyle darbeden iki ay önce Amerikada neler görüştün neyin pazarlığını yaptın,
East & west instituteyi yakından inceleyelim şimdi, dünyada sorunlu coğrafyalarda çözüm önerileri üreten CIA' nın gölge kuruluşu olarak çalışan bu örgütün şok olacağınız bi icraatını açıklayacağım, sıkı durun şimdi. 
Rockefellerların kurucusu olduğu bu örgüt 2011 yılı barış ödülünü durduk yerde Fethullah Gülen'e vermiştir ve Amerikadaki hamiliğini üstlenmiştir ve çok büyük ihtimal 15 temmuz darbesinin fikir babaları ve teşvik edicileridir.

Gelelim ikinci fotoya; burada Keleşle gayet samimi poz veren kişi Amerikan ordusundan General Michael Barbero'dur kendisi ırak işgalinin başındaki ( aynı zamanda türk askerinin başına çuval geçiren )General Petrausun yardımcısı olarak işgalde görev almıştır Petraus şu anda CIA genel koordinatörlük görevini yürütmektedir, Barbero darbeden iki ay önce basına verdiği mülakatta Nato ve ABD'nin Türkiyeye karşı tavrını sertleştirmesi gerektiğini söyleyerek darbenin ilk işaret fişeğini veren kişidir, ve ilerde ortaya çıkacaktır mutlaka türkiyenin işgalini de organize etmesi düşünülen kişi bu adamdır.

Şimdi soruyorum darbeden iki ay önce, Amerikaya giderek bu adamlarla ne görüştün sana neler vaad ettiler, Seyahate çıkarken beraberindeki heyeti önden göndererek son dakka pasaportunu kaybettiğini iddia ederek bir gün gecikmeli gittin mi, o bir günde istanbulda eski başkonsolosla görüştün mü? Evet keleş efendi çık şimdi bunların izahatını ver bakalım bu CİA ajanlarıyla ne işin var senin. Her zaman yaptığın gibi pişkin pişkin gülerek yaw ne var bunda resepsiyona davet edildim ben de gittim facebookada koydum zaten deme, kimse yemez bunları bu darbe planlayıcılarıyla herkes oturup kalkamaz herkezi toplantılarına davet etmezler bunlar, bu bilgi ve belgeleri Ankarada tüm yetkili mercilere iletiyorum ve hakkında suç duyurusunda bulunuyorum haberin olsun. (Herkes paylaşsın ki bu adamın gerçek yüzünü herkes görsün)

AKP'DEN ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞTU

Çeçen-Rus savaşı sırasında Çeçenistan'da destek için yanındaki arkadaşları ile birlikte Avrasya Feribotunu kaçıran, tahliye olduktan sonra da bu kez İstanbul'da Swissotel baskınını gerçekleştiren ekibin başında yer alan Muhammet Emin Tokcan, 7 Haziran seçimlerinde AKP'den milletvekili olmak için başvuruda bulunmuştu.AKP’den aday adayı olmak isteyen Muhammet Emin Tokcan’ın başvuru dosyasını bizzat teslim etmediği için başvurusunun geçerli olmadığı AKP İl Başkanlığı tarafından açıklanmıştı.

AKP'den milletvekili adayı olmak isteyen Muhammet Emin Tokcan’ın adaylık başvuru dosyasını Ali Tokcan teslim etti fakat Tokcan teslim makbuzunu almadı. Tokcan’ın başvuruda çıkan eksik evraklarını ertesi gün tamamlayacağını söyleyerek ayrıldığı açıklanmış,Muhammet Emin Tokcan’ın başvurusunun bizzat parti binasına gelerek teslim etmediği için geçerli kabul edilmemişti.

 AKP İl Başkanlığı ise yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etmişti: "7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan ve ülkemiz için çok önemli bir sürecin başlangıcı olacak olan 7 Haziran Milletvekilliği seçimleri aday adaylığı başvuru süreci 20 Şubat 2015 Cuma günü saat 19.00’da sona ermiştir. Saat 18.00’da Muhammet Emin Tokcan isimli aday adayı başvurusunu Ak Parti İl Teşkilatı sekretaryamıza gelmiştir. Ancak şahsın kendisinin bizzat gelip aday adaylığı başvurusunu yapmamasından dolayı ''Alındı Belgesi’ verilmemiştir. Başvuru saatimiz 20 Şubat 2015 saat 19.00’da tamamlandığından böyle bir aday adaylık başvurusu yoktur. Başka bir şahsın dosyayı getirmesi, ''Alındı Belgesi’nin verilmemesi sebebiyle şahsın aday adalığı söz konusu değildir ve Ak Parti ile hiçbir alakası yoktur.''

abcgazetesi.com

"Çuvalcı ABD'li general ile AKP'li başkan neden görüştü?" haberi, 31 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 31 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Çuvalcı ABD'li general ile AKP'li başkan neden görüştü? haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çuvalcı ABD'li general ile AKP'li başkan neden görüştü? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  2. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  3. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  4. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  5. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  6. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  7. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  8. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  9. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  10. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  11. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  12. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  13. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  14. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  15. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  16. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  17. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  18. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  19. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  20. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
Gündem Haberleri