Fatma Öğretmen'in katili iki cinayet daha işlemiş

Fatma Öğretmen'in katili iki cinayet daha işlemiş

Fatma Öğretmen'in katili iki cinayet daha iş... Tuzla’da öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayikci’nin katil zanlısı olarak aranan Atalay F’nin 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız...

Tuzla’da öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayikci’nin katil zanlısı olarak aranan Atalay F’nin 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşını öldürmek suçundan arandığı ortaya çıktı.

PARMAK İZİ İNCELEMESİ SONUCU GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Tarih öğretmeni Fatma Kayikci’nin cesedi iki gün önce Tuzla’da boş bir arazide bulunmuştu. Bir cinayete kurban giden Kayikci’nin ölümüyle ilgili araştırmayı sürdüren polis, yeni bulgulara ulaştı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada çevresinde kendini Furkan A. olarak tanıtan kişinin gerçek kimliğini ortaya çıkardı. Şüphelinin evinde yapılan parmak izi incelemesi sonucu Cinayet Şüphelilisi olarak aranan kişinin gerçek adının  Atalay F., olduğu tespit edildi.

fatmaicerik.jpg

DAHA ÖNCE PLATONİK AŞK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli Atalay F.’nin  16 Eylül 2013 tarihinde Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan (24) ve onu ziyarete giden kız arkadaşı Elena Radchikova’yı (26) öldürdüğünü belirledi. Edinilen bilgiye göre 16 Eylül 2013 yılında Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Ankara Eryaman Atakent Mahallesi Vadi Sitesi’ndeki evlerine gittikleri sırada Atalay F’nin silahlı saldırısına uğramıştı. Atalay F., Göktuğ ve kız arkadaşını pompalı tüfekle öldürmüştü. Yapılan inceleme sonucu Atalay F.’nin Elena Radchikova’ya platonik aşık olduğu cinayeti de bu nedenle işlediği tespit edilmişti.

fatmaicerik2.jpg

POLİS ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Şüpheli Atalay F., bu cinayetle ilgili olarak 3 yıldır aranıyordu. Zanlı Atalay F’nin Demirarslan ve sevgilisini öldürdükten sonra sahte kimlikle Yunanistan’a kaçtığı ve bir süre burada yaşadığı belirtildi. Kısa süre önce Türkiye’ye dönen Atalay F’nin yakalanmamak için girdiği işlerde kendisine sigorta yaptırmadığı ve sigortasız çalıştığı öğrenildi. Cinayetle ilgili olarak soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, il dışına kaçtığını düşündükleri Atalay F’nin yakalanmasını an meselesi olduğunu belirtti.

  KATİLİN CESEDİ TAŞIMASI GÜVENLİK KAMERASINDA

Soruşturmayı derinleştiren polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. İncelenen görüntülerden birinde katil zanlısı Atalay F.'nin kameraya yansıdığı belirlendi. O görüntü de Atalay F.'nin, evden cesedin bulunduğu ağaçlık alana doğru tekerlekli bavulu çekerek ilerlediği görüldü. Polis, bavulda Fatma öğretmenin cansız bedeninin bulunduğunu ve Atalay F.'nin evde öldürdüğü öğretmenin cesedinin ağaçlık alana bu şekilde götürdüğünü tespit etti.

BAVUL, AYNI MAHALLEDE ÇÖP KONTEYNERİNDE BULUNDU

Cinayet zanlısının, Fatma öğretmenin cansız bedenini taşıdığı o bavul, olay yerine yakın olan bir çöp konteynerinde bulundu.  Fatma öğretmenin bulunan çantasındaki yaklaşık 3 bin liranın da kayıp olduğu belirlendi.

KADININ VÜCUDUNDA 8 BIÇAK DARBESİ

Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nın vücudunun çeşitli yerlerinde toplam 8 bıçak darbesi olduğu belirtildi.

"Fatma Öğretmen'in katili iki cinayet daha işlemiş" haberi, 30 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 30 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Fatma Öğretmen'in katili iki cinayet daha işlemiş haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatma Öğretmen'in katili iki cinayet daha işlemiş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  2. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  3. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  4. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  5. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  6. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  7. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  8. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  9. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  10. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  11. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  12. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  13. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  14. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  15. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  16. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  17. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  18. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  19. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  20. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
3. Sayfa Haberleri