Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Bulguları: DNA Testleri Kimliği Açığa Çıkaracak

Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Bulguları: DNA Testleri Kimliği Açığa Çıkaracak

Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in... Gönen'de kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in bulguları, dere yatağında yoğun aramalarla yeniden gündemde. Jandarma ekipleri, kemik ve kişisel eşyaların bulunduğu bölgede çalışmaları sürdürüyor. DNA testleri, bulguların Berzeg'e ait olup olmadığını ortaya çıkaracak.

Gönen'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'in bulguları, jandarma ekiplerinin yoğun arama çabalarıyla tekrar gündemde. Dere yatağında bulunan kemik ve kişisel eşyalar, Berzeg'e ait olabilir mi sorusunu gündeme getirdi. DNA testleri, bulguların kimliğini ortaya çıkaracak.

Haziran ayında evinden sabah yürüyüşüne çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartlarının bulunduğu dere yatağında jandarma ekipleri yoğun bir arama faaliyeti gerçekleştirdi.

Korhan Berzeg’in, köpeği "Tina" ile birlikte evinden ayrıldığı 17 Haziran 2023 tarihinden bu yana Armutlu Mahallesi ve çevresinde süren aramalar, mahalle sakinlerinin 23 Nisan’da Armutlu'ya 3,5 kilometre uzaklıkta bulduğu kemikler ve kişisel eşyalarla yeni bir boyut kazandı. Buluntular, dere yatağında yoğun orman örtüsü içinde detaylı bir inceleme altına alındı.

Jandarma, 6 Asayiş Timi, 3 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bir İstihbarat Timi, 3 Asayiş Komando unsuru ve kadavra tespit köpekleri de dâhil olmak üzere toplam 59 personelle bölgede geniş çaplı bir arama gerçekleştiriyor. Araştırmalar, kadavra tespit köpeklerinin sayısının artırılmasıyla daha da genişletildi.

Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve kemik parçaları ile kişisel eşyaların bulunduğu bölgede ekipler çalışmalarına ara verdi. Çalışmaların bu sabah yeniden başlayacağı öğrenildi.

Korhan Berzeg’in kayboluşunu takip eden süreçte, eşi Angela ve kızı Nisa Berzeg de Gönen ilçesine gelerek DNA örnekleri verdi. DNA testleri, bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg’e ait olup olmadığını belirleyecek.

Korhan Berzeg’in köpeği Tina ise 29 Ağustos’ta sağlıklı ve bakımlı bir şekilde bulunmuştu. Tina’ya takılan GPS cihazı ile yapılan izlemelerin herhangi bir sonuca ulaşmadığı kaydedildi.

"Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Bulguları: DNA Testleri Kimliği Açığa Çıkaracak" haberi, 26 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Bulguları: DNA Testleri Kimliği Açığa Çıkaracak haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gönen'de Kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in Bulguları: DNA Testleri Kimliği Açığa Çıkaracak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:39 Beşiktaş, Angel Di Maria Transferini Gündemine Aldı
  2. 15:29 İZMİR MARŞI: Haluk Levent'ten Batman konseri açıklaması! Spekülatif dedi!
  3. 15:29 Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Heyecan Dorukta!
  4. 15:24 Fenerbahçe'de Mourinho ayak sesleri geliyor!
  5. 15:19 Gıda İle Temas Eden Plastik Malzemelerde Yeni Düzenleme
  6. 15:18 Bu Cennet Köşe Türkiye'den: Herkes Serinlemek İçin Oraya Akın Ediyor
  7. 15:17 İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
  8. 15:17 Sahibinden'deki İlanlar Gözleri Dört Döndürdü! Ev Kirasına Yazlık Fiyatları!
  9. 15:17 Instagram algoritma değiştiriyor! Fenomenler ne yapacak?
  10. 15:12 Oyuncu Saruhan Hünel ameliyat oldu! Aslı Hünel Paylaştı!
  11. 15:12 Blinken ve Romney, İsrail Zorlukları ve TikTok'un Kaderini Tartıştı
  12. 15:08 İkinci el otomobil düşünenler için önemli bir gelişme! alım-satımı yapacak kişileri ilgilendiriyor!
  13. 15:05 Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
  14. 15:04 Birce Akalay bu yıl Cannes'ın onur konuklarından olacak!
  15. 15:02 ABD Mühimmatı Kullanılan İsrail Saldırısı: 7 Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti
  16. 15:01 Huawei'nin Otomobil Atılımı: Tasarımı ve Türk Lirası Fiyatıyla Göz Kamaştırıyor!
  17. 14:58 Ahmet Çakar, Hamit Altıntop'un Maaşını Açıkladı! Açıklama yankı uyandırdı!
  18. 14:45 İYİ Parti'nin Grup Başkanvekilleri Belli Oldu!
  19. 14:41 Sado-Mazo Filmi Ortaya Çıkınca Veliler Ayaklandı! Açığa Alındı!
  20. 14:34 Kahtalı Mıçe'den Kötü Haber!
Türkiye Haberleri