İbrahim Tatlıses Oğluna Çok Büyük Rest Çekti!

İbrahim Tatlıses Oğluna Çok Büyük Rest Çekti!

İbrahim Tatlıses Oğluna Çok Büyük Rest Çekti! Ahmet Tatlıses sosyal medya sayfasından uzun bir açıklama yapmış ve polemik yaşanmıştı! Babası İbrahim Tatlıses’e yanıt veren ve şimşekleri üzerine çeken Tatlıses'ten sonra, İbrahim Tatlıses katılmış olduğu programda oğlu Tatlı’ya sert yanıt verdi..

İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı, babasının ruh sağlığından endişe duyduğunu belirterek, vasi atanması için dava açtı. Tatlıses oğluna sert tepki gösterdi. Olayla birlikte baba-oğul arasındaki bağ tamamen koptu.

Usta sanatçı, oğlunun bu hamlesine karşı bir hamleyle karşılık verdi. İbo, Ahmet Tatlı'nın oğlu Mert'in Sarıyer'deki evini 6 yıl boyunca rızası dışında haksız yere işgal ettiği iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, 2 yıl süren davada Tatlıses'i haklı buldu.

Mahkeme, Mert Tatlıses'in dedesinin evini boşaltmasına karar vererek, 370 milyon 346 TL haksız işçilik tazminatı ödemesine karar verdi. Tatlıses, kararın ardından geçtiğimiz haftalarda Kanal D'nin ana haberine konuştu. Hâlâ öfkeli olan 72 yaşındaki sanatçı şunları söyledi: "Bir evim varsa evimi kızıma veremem. Var mı?

825380-2-t.jpg

Şimdi vereceğim. Değil mi? O mu? babam ev mi kiraladı? "Baba olmayı öğrenmeli," dedi ve kızlarına bakmaya devam edeceğini ve "Kiralıysa çocuğuma bir ev veremem. İkisine bakıyorum kızlarım ve torunlarımla da ilgileniyorum. 100 daire var "Kızlarımın her birine 5'er ev vereceğim" dedi.

825380-3-t.jpg

Tatlı'nın oğlu Ahmet Tatlı, olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şöyle devam etti: "Herkese merhaba. İbrahim Tatlıses'in son dönemde benimle ve oğlumla ilgili açıklamaları sonrasında açıklama yapma gereği hissettim. "Ramazan ve bayram bile dinlemeyen İbrahim Bey'in asılsız suçlamalarının ardından, şunu söylemek istiyorum. söylemek. birkaç şey" dedi ve şöyle devam etti:

825380-4-t.jpg

Oğlum Mert'e yıllar önce sahip olduğu evlerden birini kendi isteği ve rızasıyla verdi, bana verdi derken elbetteki evlerden birini kastetmiyorum. başlık belgesi. Oğlum altı yıl önce evlendi ve ailesiyle birlikte orada yaşadı. Sonra sanki bunu yeni fark etmiş gibi oğlumun evi boşaltmasını ve kirayı faiziyle birlikte iade etmesini talep etti. Düşünün ki bir eviniz var ve yıllar sonra evinizde torununuzun yaşadığını öğreniyorsunuz. Ama yıllardır bunun farkına varamadın. Ne kadar tuhaf değil mi? Tabii alıştım ama oğlum için zor oldu. Asıl sebebin İbrahim Tatlıses'in yaşadığı iniş çıkışlar ve bana gösterdiği tepki olduğunu biliyoruz.

Torununa dava açtı ve mahkeme kararının ardından bana tekrar açıklamalarda bulundu. 'Baba olsun, baba olmayı öğrensin' gibi garip ve sert ifadeler kullandı. Bu yüzden yine başıma geldi. Oğlum iki yaşındayken annesini lösemiden kaybetti. Gençtim ve o dönemde Kars Sarıkamış'ta askerlik yapıyordum. Askerden geldim ve baba oldum. Mert'in yetişmesinde annemin, teyzemin ve rahmetli annesinin ailesinin büyük etkisi var, Allah razı olsun.

Ben de uzun yıllar Mert'in babasıyken seni de evlatlık edindim İbrahim Tatlıses. Nasıl baba olunacağını çok iyi biliyorum. Bu konuyu değerlendirecek son kişi sizsiniz. Kalabalıklarda, konserlerde, çocukluğunuzda bile karşınızda beni korumanız, kalkanınız olarak kullanan kişisiniz. Daha da kötüsü, başına gelen her şeyden beni sorumlu tutan baba sensin. Allah yukarıdadır, tüm yakınlarınız ve gazete dünyası şahittir. Şimdi bir babanın çocuğunun hayatına nasıl bu kadar önem verebildiğini merak ediyorum. Seni korumak için yıllarca hayatımı feda ettim. Evlatlığımı veya babalığımı sorgulayamazsınız. Ne zaman tehdit edildiğini hissetsen ve "bekle" deseydin ben geldim. Şimdi "baba olmak için okumalı" diyorsunuz. Seni örnek alırsam çocuklarıma ne yazık! Babalığınla sadece beni değil, diğer çocuklarını da önemsiyorsun; Demek istediğim, kardeşimi ve kız kardeşimi ciddi bir travmaya soktun. Herkes sevgiden, saygıdan susuyor ama bilenler de biliyor. Bunları konuşmayalım.

Çocuklarım hiç size gelip beni şikayet etti mi? Babamız "falan filan" mı dedi? "Babam yapmaz, bizi umursamaz" mı dedi?

Evden kovmaya çalıştığın oğluma çok az iltifat eden sen oldun . . Bugün Hiç önemi yok, bırakın evinizde biri yaşasın, mülk sizindir. Çocuklarını açlığa, sıkıntıya terk eden bir baba değilim.

Oğlum Mert'in de yaşaması için bana ihtiyacı yok; Ne olursa olsun oğlumu, torunlarımı mağdur etmem. Onlar da beni umursamıyorlar, tıpkı benim seni umursamadığım gibi, sadece senin sözüne göre bana ait olan evimi sana vereceğim. Senin için yaptıklarımdan pişman değilim İbrahim Tatlıs. Sen sevgiden ve babalık duygusundan yoksun bir adam olmasına rağmen ben bir evlat olarak görevimi yerine getirdim. Aslanlar gibi iki oğlum var, hata yaptıklarında bile arkalarında duruyorum ve hatalarına gururla bakıyorum. Ben sizin gibi çocuklarıma sövmüyorum."

İbrahim Tatlıses bugün TV 8'de yayınlanan ve Müge Dağstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu "Aramaşı Kalmasin" programına oğlunun zehirli sözlerinin ardından açıklama yaptı.

Ünlü isim programa mesaj gönderdi. Açıklamalarına şunları ekledi: Ahmet, "Aklım yerinde değil" diyerek bana hakaret etti. "Sağlıklı" raporu almak için beş hastaneye gittim. Hepsi "akıl sağlığı" hakkında rapor verdi. Memnun kalmadım, ayrıca hukuki rapor da aldım. Hakim: "Eğer akıl sağlığı yerinde değilse 1500 şarkıyı nasıl seslendirebilir?" söz konusu Ahmet artık görebiliyor! Baba-oğul ilişkisinin nasıl olduğunu görüyor. "Bodrum'da kendisine verdiğim 4 evi ondan alacağım. Onu sahiplenmeyi reddedemem ama bu terki miras bırakacağım. Daha önce iflas ettirdiğim 7 dükkânı yaptırıp başkalarına verdi. Her zaman özen gösterdim." Şu ana kadar çocuklarımdan ve torunlarımdan arabası alındı, maaşı ödendi. Şimdi içinde evlerin olduğu yeni bir arsa inşa edip bu daireleri çocuklarıma vereceğim. Ama Ahmet erkek değil! Kardeşlerinin mallarına da zarar verdi. Artık böyle özgür bir yaşam yok! Artık babalığın ne olduğunu görecek!"

"İbrahim Tatlıses Oğluna Çok Büyük Rest Çekti!" haberi, 17 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan İbrahim Tatlıses Oğluna Çok Büyük Rest Çekti! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İbrahim Tatlıses Oğluna Çok Büyük Rest Çekti! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:15 'Baby Shower' Polemiğine Eser Yenenler de Bulaştı!
  2. 23:07 Çiş Lekeli Kot Pantolon Modası! Moda İkonları Sonunda Yaptı!
  3. 22:52 Eksun Gıda, 413 milyon lira net kar elde etti!
  4. 22:52 Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı!
  5. 22:52 Temassız kart sahiplerine önemli uyarı: Limit değişiyor!
  6. 22:47 Türkiye'deki bir şirket, haftalık çalışma süresini 4 güne indirdi!
  7. 22:41 Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
  8. 22:36 Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
  9. 22:33 Akbank, artan faiz oranlarının etkisiyle ilk çeyrekte elde ettiği kârını açıkladı
  10. 22:25 Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
  11. 22:20 Tutuklama emri gelecek mi? Netanyahu, dünya liderlerine seslendi!
  12. 22:15 Kemal Kılıçdaroğlu: "Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
  13. 22:08 Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
  14. 22:06 1 Mayıs hava durumu tahminleri
  15. 22:05 Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
  16. 22:02 İsrail muhalefet lideri Yair Lapid: "İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
  17. 22:02 Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
  18. 22:00 SGK vurgununda yeni gelişme: 500 milyon liralık zarar ortaya çıktı, 14 kişi tutuklandı!
  19. 21:58 Ömer, reytinglere yenik düştü: Final yapıyor
  20. 21:53 Uzman Uyarıyor: Altın Fiyatlarındaki Düşüşler O Tarihte Tersine Dönebilir!
Gündem Haberleri