İmamoğlu’ndan, istifa etmeyen yöneticilere: Bizim de hamlelerimiz geliyor

İmamoğlu’ndan, istifa etmeyen yöneticilere: Bizim de hamlelerimiz geliyor

İmamoğlu’ndan, istifa etmeyen yöneticilere: ... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevlerinden istifa etmeyen İBB’ye bağlı iştirak şirketlerinin yöneticilerine tepki göstererek “Millet bizden hesap soracak ama biz henüz şirketlere kendi kadromuzla hakim değiliz. Bizim de hamlelerimiz...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevlerinden istifa etmeyen İBB’ye bağlı iştirak şirketlerinin yöneticilerine tepki göstererek “Millet bizden hesap soracak ama biz henüz şirketlere kendi kadromuzla hakim değiliz. Bizim de hamlelerimiz geliyor” ifadesini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim ve beraberindeki heyetin tebrik ziyaretinden sonra gazetecilerin iştirak şirketlerindeki istifa krizine ilişkin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu'na iştiraklerden istifa etmeyen yöneticiler için suç duyurusunda bulunacağına yönelik sözleri hatırlatılarak “Bununla ilgili bir çalışmanız var mı?” diye soruldu.

İmamoğlu, ”Elbette var. Her gün var. Bugün de birkaç toplantıyı bu gündemle yaptık. Süreci takip ediyoruz. Yarın öbür gün farklı eylemlerle bir takım hamleler yapacağımızı belirtelim. Hamleleri yapınca sizinle paylaşacağız. Ben hala ifade ediyorum ki bütün günleri kullanıp yaklaşık 2 ay zaman kazanmanın en kadar yanlış olduğunu, millete ait bir varlığın, değerin, mali anlamda ya da oradaki yükümlülükler anlamında orayı gasp eder gibi orada durmanın zaman geçirmenin millete yapılan 16 milyon insana yapılan haksızlık. Kul hakkı yemeye kadar giden bir süreç olduğunun altını çizmek istiyorum. Bu kadar ağır bir mesuliyet altındalar. Millet bizden hesap soracak ama biz henüz şirketlere bu anlamda kendi kadromuzla hakim değiliz. Bu bağlamda inşallah yanlışlarından hızlıca dönüş yaparlar. Ama bizim de hamlelerimiz geliyor” dedi.

“ELBETTE ENGELLER”

Yönetimsel sıkıntıların icraatlarını geciktirip geciktirmeyeceğinin sorulması üzerine de İmamoğlu “Şu an 20. gündeyiz. Öncelikli işlerimiz var. Çocuklarla, çevre ile ilgili çok işlerimiz var. Bir an önce başlamak istiyoruz. Faaliyetlerin yüzde 60-70'ini ortaya koyan iştiraklere ya da bütçenin üçte ikisini sahip olan iştiraklere hakim olamadığınız sürece faaliyetlerinizi tümüyle hayata geçirmeniz elbette ki çok zor. Elbette engeller. İnşallah o engelliyor dediğimiz kadar süreyi işgal etmezler. Umuyorum yanlışlarından dönecekler. Bizim yanlışlarından döndürtecek hamlelerimiz karşılık bulur diye umut ediyorum” yanıtını verdi.

"İmamoğlu’ndan, istifa etmeyen yöneticilere: Bizim de hamlelerimiz geliyor" haberi, 16 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan İmamoğlu’ndan, istifa etmeyen yöneticilere: Bizim de hamlelerimiz geliyor haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İmamoğlu’ndan, istifa etmeyen yöneticilere: Bizim de hamlelerimiz geliyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  2. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  3. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  4. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  5. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  6. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  7. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  8. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  9. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  10. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  11. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  12. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  13. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  14. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  15. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
  16. 00:48 Borsa İstanbul'da dört hafta sonra bir ilk yaşandı!
  17. 00:47 Meteorolojiden uyarı! 19 Mart hava durumu: Bir tarafa yağmur bir tarafa kar yağışı
  18. 00:47 Bakan Göktaş’tan Kadın İstihdamına Destek: Güçlü Adımlar Atılıyor!
  19. 00:47 Nepal Bayrağı: Mirası ve Geleceği Yansıtan Sembol
  20. 00:38 Erbakan ve Kılıç’tan AKP’ye Tepki: Yerel Seçimlerde Siyasi Şantaj!
Politika Haberleri