'Işık cemaati'nin hedefinde Erdoğan’ın danışmanları var

'Işık cemaati'nin hedefinde Erdoğan’ın danışmanları var

'Işık cemaati'nin hedefinde Erdoğan’ın danış... Işıkçılar'ın hedefinde Erdoğan'ın danışmanları var. Işıkçılar Cemaati’nin yayın organı Türkiye gazetesi yazarı Ahmet Şimşirgil, Cumhurbaşkanı...

Işıkçılar'ın hedefinde Erdoğan'ın danışmanları var. Işıkçılar Cemaati’nin yayın organı Türkiye gazetesi yazarı Ahmet Şimşirgil, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarını hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışman sayısı tartışma konusu olmuş, milletvekillerinin bilgi taleplerine ‘cumhurbaşkanıyla ilgili soru sorulamayacağı’ gerekçesiyle yanıt verilmemişti. Erdoğan'ın merak edilen danışmanları milletvekillerine dağıtılan "önemli telefonlar" listesiyle ortaya çıkmıştı.

Ahmet Şimşirgil, “Beyefendi adına zarar vermek!” başlıklı yazısında, “Türkiye, 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra üç senede üç seçim geçirdi. Nice sıkıntılı devrelerden geçti. Gerçekten beka meselesi denilen hassas devreleri atlattı.

Ekonomik sıkıntılara katlandı ve hala da katlanmaya devam ediyor. Böyle bir süreçte maalesef birçokları da hükumette oluşunu veya devlet adamlarını kullanarak köşe devşirmeye, yanlış işler yapmaya, parasına para katmak üzere dalavereli işlere girmeye ve hatta FETÖ borsası oluşturmaya kalktı.

İşte zaman zaman bu hataları, yanlışları dile getirdiğimizde dostlar hep, ‘Hocam seçime girerken bunları mı konuşacağız’, ‘seçim geçsin konuşalım’, ‘sen bari söyleme...’ dediler. Onların nokta-i nazarından bakınca bir bakıma haklıydılar. Fazla bir şey söyleyemedik ve çoğu zaman sustuk. Fakat AK Parti’ye zarar verenler susmuyordu” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANINA SESLENDİLER

“Onlar uygulamalarıyla hataları, yanlışları hep devam ettirdiler. Zira nasıl olsa kimse bir şey söylemiyor veya söyleyemiyordu. Zira yaptıkları her işi ‘Beyefendi’ adına yapıyorlardı(!)” diyen Ahmet Şimşirgil, şöyle devam etti:

“Aslında bu noktada iş artık danışmanlara düşüyor. Sayın Cumhurbaşkanına doğruları söyleyemeyecek, sıkıntıları arz edemeyecek danışman, orada durmamalı! Milletin derdini ifade edemeyecek olanlar derhal ayrılmalı! Şunu da açıkça ifade etmek gerekir ki bu noktada milletin Başkan'ın danışmanlarına güveni yok! Her birinin bunun cakasını satmak dışında ne yaptığı belli değil!

Sayın Cumhurbaşkanımız hakkı kendisine korkusuzca ifade edecek birkaç danışman bulmalı ve bunlarla ayda bir görüşmeli, sansürsüz dinlemeli, inanın AK Parti bir yılda yeniden eski heyecanını, dinamizmini kazanır!”

Danışmaları kim?

Listeye göre Cumhurbaşkanı’nın başdanışmanları şu isimlerden oluşuyor:

“Sadık Arslan Dışişleri Başdanışmanı, Lütfullah Göktaş Basın Başdanışmanı, Mustafa Varank, Yiğit Bulut, Sefer Turan, Hamdi Kılıç, Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, Ahmet Karayiğit, Dr. Cemil Ragıp Ertem, Saadet Oruç, Mehmet Uçum, Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Hamza Yerlikaya, Alev Dedegil, Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Dr. Özlem Zengin, Gülay Samancı, Reha Denemeç, İhsan Şener, Oktay Saral, Yalçın Topçu, Maksut Serim, Mustafa Akış, Hakkı İlnur Çevik, Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Ahmet Selim Köroğlu, Hasan Nuri Yaşar, Hidayet Türkoğlu, Ayşe Türkmenoğlu, Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Adnan Tanrıverdi, Gülnur Aybet, Gülşen Orhan, Yavuz Atar, Hatice Karahan.

"'Işık cemaati'nin hedefinde Erdoğan’ın danışmanları var" haberi, 26 Temmuz 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan 'Işık cemaati'nin hedefinde Erdoğan’ın danışmanları var haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Işık cemaati'nin hedefinde Erdoğan’ın danışmanları var 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  2. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  3. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  4. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  5. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  6. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  7. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  8. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  9. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  10. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  11. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  12. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  13. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  14. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  15. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  16. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  17. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  18. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  19. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  20. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
Politika Haberleri