Özhaseki'den 'yeni parti' açıklaması

Özhaseki'den 'yeni parti' açıklaması

Özhaseki'den 'yeni parti' açıklaması AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni kurulması planlanan partide bulunacağı iddialarına ilişkin, "Yeni bir parti kurulabilir, herkes kurmakta özgürdür. Türkiye'de yüzlerce parti...

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni kurulması planlanan partide bulunacağı iddialarına ilişkin, "Yeni bir parti kurulabilir, herkes kurmakta özgürdür. Türkiye'de yüzlerce parti kuruldu. Yeni bir parti kurmak isteyen varsa buyursun kursun. Diyecek bir sözümüz yok" dedi.

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özhaseki, seçimin bittiğini, geçim dönemi başladığını söyledi. Ekonominin içinde bulunduğu kriz ortamını bildiklerini belirten Özhaseki, "Çok sert geçmemekle birlikte yine hepimizi etkileyen bir ortam var. Yurt dışından kaynaklanan birtakım girişimlerin olduğunun da farkındayız. Allah'a hamdolsun ki çok dirayetli ve bu işleri iyi bilen bir Cumhurbaşkanımız var. Onların gayretleri ve bizlerin çabalarıyla kriz ortamı aşılacaktır. Yatırımlar da çok hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Hızlı trenden havalimanına ve millet bahçesine kadar bütün projelerde birebir takipçisi olacağız" diye konuştu.

'YENİ PARTİ KURMAK İSTEYEN BUYURSUN KURSUN'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni kurulması planlanan partide yer alacağı iddiaları ile ilgili Özhaseki, "Yeni bir parti kurulabilir. Herkes kurmakta özgürdür. Türkiye'de yüzlerce parti kuruldu. Yeni bir parti kurmak isteyen varsa buyursun kursun. Diyecek bir sözümüz yok. Öbür türlü bir fikrim yok. Ben böyle bir şeyin olacağını pek sanmıyorum. Olmayan bir şeyi ihtimaller üzerine konuşmak da doğru değildir. Abdullah Gül'ü, Kayserililer sever ki o da kendi ülkesini ve şehrini seven birisidir. Kolay kolay yeni bir parti kurulacağı hususunda adım atılır mı? O hususta bir fikrim olmadığı gibi ben çok zannetmediğimi söylemek isterim" ifadelerini kullandı.

'KARARA UYMAK HERKESİN GÖREVİ'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik itiraz süreciyle ilgili Özhaseki, "Yüksek Seçim Kurulu'na bütün deliller ve belgeler verildi. Bunu hukuken inceliyorlar. Bir karar verecekler, bu karara uymak da herkesin görevidir. O karardan başka bir türlü anlam çıkararak şimdiden onları etkilemeye çalışmak da doğrusu hiç kimseye yakışmıyor. Saygılı bir şekilde beklemek, çıkan sonuca da herkesin saygı duyması esas diye düşünüyorum" diye konuştu.

'ÖNÜMÜZDEKİ YAZA BU KRİZLER AŞILIR'

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili de konuşan Özhaseki, "Büyükşehirlerde talebin fazlası bir arz ortaya çıktı. İstanbul'da 600 bin, Ankara'da 100 bin veya başka şehirler için orada yapılmış olan fazladan konutlarda bu sorun ortaya çıktı. Dövizde yaşanan dalgalanma ve yurt dışından yapılan operasyonlarla ilgili inşaat sektörü önümüzde duruyor. Bu krizi yıllarca devam edecek olan bir durum olarak görmek doğru olmaz. Avrupa'nın birçok şehrinde inşaat sektörü durağanlaşmıştır. Türkiye'de bu sorun ise geçicidir. Türkiye'de depreme hazırlık aşamasında çok büyük çalışmaların yapıldığı ortamda ben inşaat sektörünün önünün açık olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki yaza bu krizler aşılır. Burada da kentsel dönüşümler hızlanır" diye onuştu.

<>

<>

<>

"Özhaseki'den 'yeni parti' açıklaması" haberi, 04 Mayıs 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Özhaseki'den 'yeni parti' açıklaması haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özhaseki'den 'yeni parti' açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:50 Oyuncu Bade İşçil'den itiraf: Beni eşlerinden, sevgililerinden kıskandılar
  2. 09:45 Oscar Piastri: McLaren'in şaşırtıcı inişli çıkışlı F1 formunu anlaması gerekiyor
  3. 09:41 Hamas lideri İsmail Haniye, İstanbul’da İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti
  4. 09:35 Bahçeli’nin şarkısının söz yazarı konuştu
  5. 09:31 Mülkiye müfettişleri geldi: Diyarbakır Büyükşehir’de incelemeler başlıyor
  6. 09:21 Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini vurduklarını açıkladı
  7. 09:17 İsias Otel davası ikinci duruşması bugün görülecek: Kıbrıslı aileler 3 talepte bulunacak
  8. 09:08 Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme
  9. 09:04 İnsan sağlığının hiçe sayılıyor: Et ve Süt Kurumu'nun ithal etlerinde yönetmeliğe aykırı uygulama
  10. 09:00 Bakan Yerlikaya duyurdu: Sarallar'a operasyon: Ümit Saral'ın kardeşi Hakkı Saral yakalandı
  11. 08:50 Cemaat içerisindeki bölünme milyonlarca liralık vurgunu ortaya çıkardı
  12. 08:47 THY’deki huzur hakları dudak uçuklatıyor
  13. 08:39 AK Partili başkan parayla ödül aldı ödemesini İYİ Parti’ye bıraktı
  14. 08:34 Serdar Ortaç'tan peş peşe itiraflar: Paramın biteceğine inanamazdım
  15. 08:30 Bir dizi için daha final kararı
  16. 08:25 Kızılay, 'taşınmaz' bağışlarını satışa çıkardı: Gelen parayla Ankara'da AVM yenileyecek
  17. 08:21 Depremde yakınını yitirene çirkin teklif: Davadan çekil ne istersen verelim
  18. 08:14 Nuray Babacan: AK Parti Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları tartışılıyor
  19. 08:10 İsmail Saymaz: Atatürk’ün armağanını Efe’ye çok gördüler
  20. 08:05 Kemal Kılıçdaroğlu: Kimse Erdoğan’ın işleyeceği suça ortak olmamalı
Haberleri